Ja w 21dpt juz mialam serduszko i wyszlo ze to rowno 6tcJa idę od razu na serduszkowe w piątek 18.03[emoji846][emoji846] tak mi lekarz kazał. To będzie 29 dpt. Ale zastanawiam się czy nie przełożyć na poniedziałek. Bo czytałam, że przy takich niskich betach dopiero tak po 30 dpt jest serduszko, a nie chcę się niepotrzebnie stresować.
reklama
E tam ja teraz widziałam tylko pęcherzyki ciążowe i zoltkowe i nie martwię się doktor powiedział, że pecherzyki zoltkowe są małe i to dobrze rokuje, teraz cierpliwie czekam na zarodkiJa idę od razu na serduszkowe w piątek 18.03[emoji846][emoji846] tak mi lekarz kazał. To będzie 29 dpt. Ale zastanawiam się czy nie przełożyć na poniedziałek. Bo czytałam, że przy takich niskich betach dopiero tak po 30 dpt jest serduszko, a nie chcę się niepotrzebnie stresować.
Martwi mnie ciągle tylko to powtarzanie(nie przez lekarza) że nie powinnam pracować w ciąży... już zaczynam schizowac
Ale lekarz mówił, że ruch jest wskazany i że mogę podnosić do 4kg. W pracy głównie siadam, wstaje, idę znów siadam znów wstaje więc ciągły ruch
Sherlook
Fanka BB :)
A też miałaś takie niskie bety?Ja w 21dpt juz mialam serduszko i wyszlo ze to rowno 6tc
Sherlook
Ja też normalnie pracuję. Chyba bym umarła z nudów w domu. Większość czasu siedzę za biurkiem, no czasami zdarza się, że muszę nosić teczki, ale wtedy biorę po dwie, trzy i to nic nie waży.E tam ja teraz widziałam tylko pęcherzyki ciążowe i zoltkowe i nie martwię się doktor powiedział, że pecherzyki zoltkowe są małe i to dobrze rokuje, teraz cierpliwie czekam na zarodki [emoji4]
Martwi mnie ciągle tylko to powtarzanie(nie przez lekarza) że nie powinnam pracować w ciąży... już zaczynam schizowac
Ale lekarz mówił, że ruch jest wskazany i że mogę podnosić do 4kg. W pracy głównie siadam, wstaje, idę znów siadam znów wstaje więc ciągły ruch
Mój lekarz jest ogólnie chyba nastawiony do życia negatywnie i wiem, żeby mnie zestresował. Już to kilka razy zauważyłam. Po punkcji jak pytałam ile komórek pobrali i jakie są to mówił, że takie stare, jakieś zniszczone itd. Byłam załamana, a potem okazało się, że połowa prawidłowa i wszystkie się super zapłodniły[emoji846] Tak samo jak robil usg przed transferem jak miałam endo 6mm. Rozpaczał, stękał jak to szans nie ma, no nie ma. I jednak się udało wzrosło do 10 mm[emoji1] Boję się, że jak nie będzie serduszka to będzie znów przeżywał[emoji33] Ale o dziwo bety komentuje zawsze na plus.
annemarie
Mi sie zaczela zgaga w 7 niesiacu,ale taka fest,zialam siarkąteraz w ciazy byly jagody na topieMnie za to wzięło w ciąży mega na pomarańcze nie mogłam się opanować. Teraz już trochę zluzowałam bo po cytrusach mam mega zgagi
eij
Ja już zapobiegawczo na noc piję dwie szklanki mleka narazie w miarę pomagaMi sie zaczela zgaga w 7 niesiacu,ale taka fest,zialam siarkąteraz w ciazy byly jagody na topie
Nie, nie bety mialam wysokie az sie balam ze za wysokie, i mialam 5 dniowy zarodek podanyA też miałaś takie niskie bety?
Sherlook
Bo to chyba od wysokości bety zależy serduszko? Dlatego ja wolę pójść później [emoji85][emoji85][emoji86][emoji87]Nie, nie bety mialam wysokie az sie balam ze za wysokie, i mialam 5 dniowy zarodek podany
annemarie
Kup sobie Gaviscon Liqiud ,mi to zycie ratowalo( mozna w ciazy)Ja już zapobiegawczo na noc piję dwie szklanki mleka narazie w miarę pomaga
reklama
eij
super, dzięki za informacje w końcu coś oprócz apapu co można brać w ciążyKup sobie Gaviscon Liqiud ,mi to zycie ratowalo( mozna w ciazy)
Podziel się: