reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie zauważyłam, że pomyliłam daty, zatem uaktualniam

17 kwietnia Martka wysoka beta po udanym crio!
18 kwietnia Asia_77 udany transfer
19 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecien-lkasia--wizyta owulacyjna przed udanym crio
22 kwiecień- Avocado - podglądanie zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka

23 kwietnia Lilia♥ - wizyta przed udanym crio
26 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków30 kwietnia Malinuś serduszkowe- podsłuchiwanie silnego serduszka!
kwiecień TeQuila udane crio
kwiecień Dagnes udane krio

kwiecień poziomka2 udane crio

Maj joasia2906 - udane crio :) bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio

Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Witaj Madzia-80, czy Ty już odstawiłaś leki?? Ja na Twoim miejscu powtórzyłabym betę gdyż 7 dpt to trochę za wcześnie, wystarczy, że zarodek zagnieździłby się dopiero 6 dpt to beta zaczęłaby być produkowana w ciągu 48 godzin więc 7 dpt nic by nie wyszło. Ja miałam zarodki 3 dniowe i 9 dpt beta wyszła zaledwie 23,78. Mój doktor mówił, że każdy negatywny wynik należy zweryfikować ponownie.

witaj Madzia - w 7 dniu to raczej powinnaś zbadać progestreron, aby na w razie co zwiększyć dawkę, a nie odstawiać leki. Dziwne podejście lekarza

Dziewczyny trzymam za każdą kciuki i wierzę, że przyjdzie czas kiedy i Wy będziecie cieszyć się rosnącym brzuszkiem.

550290_500510116667113_2022894379_n.jpg

Asia, Dagnes ja jutro trzymam za Was &&&&&&&&.

Madzia witaj, w g mnie za wcześnie zrobiłaś bete miałaś podane 4 dniowe maluszki to za wcześnie powtórz za 2 dni a nawet jutro i dopiero podejmij decyzje. Musisz uwierzyć w swoje maluszki. Dobrze dziewczyny radzą, zbadaj progesteron.

wrzucam jeszcze raz nasz kalendarz bo ja sie gdzieś zgubiłam:)

18 kwietnia Asia_77 udany transfer

26 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków
30 kwietnia Malinuś serduszkowe- podsłuchiwanie silnego serduszka!

Asia - trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Twój jutrzejszy transfer.

Madzialenak - oby Twoje słowa się spełniły...

Joasia2906 - po crio bierzesz wolne czy śmigasz do pracy?

Miłego i słonecznego popołudnia dla wszystkich.

witam i o zdrowie pytam :-D

Maja - Kochana podstawa to pozytywne nastawienie mam nadzieję, że masz po prostu gorsze dni tak bywa, ale warto walczyć puki starczy sił!!!

Masia -
mam nadzieję, że do nas dołączysz w kupie raźniej :-D

u mnie już trochę lepiej jutro na 8 wizyta mam nadzieję, że pęcherzyki rosną i rosną :-D
Asia - trzymam już kciukasy
aktualizacja:tak:

18 kwiecień Martaczi - podglądanie pęcherzyków18 kwietnia Asia_77 udany transfer

26 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków
30 kwietnia Malinuś serduszkowe- podsłuchiwanie silnego serduszka!

reklama
Czesc Dziewczynki,

Lawendowy, znowu Cie dopadlo jakies paskudztwo???Jednego sie ledwo pozbedziesz, to nastepne przylazi grrrr Zapewne wina tkwi w naglym ociepleniu. Tutaj jeszcze tydzein temu nosialm sweter i kurtke a wczoraj wyszlam w samej koszulce i w sloncu jest nie do wytrzymania. W cieniu wystarczy ,ze zawieje wiatr i prosze przeziebienie juz gotowe.
U mnie katar sie rozkreca,czyli leci nie tylko nosem ale tez oczami. Poddalam sie i siegnelam po Coryzalia (dozwolony w ciazy).Ostatnio mi pomogl i licze ,ze teraz tez.

Asia, kciuki juz zacisniete za jutrzejszy udany transfer &&&&&&&&&&&&&&&

Madzia
, witaj! Uwazam jak dziewczyny. Nalezy powtorzyc bete. Czasem zarodki zagniezdzaja sie pozno.NIe odstwaiaj lekow i nie trac nadziei ,ze synek nie bedzie mial rodzenstwa,bo bedzie mial. :tak:

Milego popoludnia KObietki!!!!

Do góry