SuperWłaśnie. To jednak dodatnia, a transfer przecież ledwo pare dni temu.
Ja mam info, ze z 8 zapłodnilo się 6. Ładnie wyglądają, oby przetrwały do poniedziałku. Chociaż jedna
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
[emoji3059][emoji3059][emoji3059]Nie może być inaczej wybiorę Ci najlepszego lekarza
A kontaktowalas sie z lekarzem? Ja tez mialam plamienia takie ciemnobrazowe chyba w 7 tygodniu jesli dobrze pamiętam, trwalo to ok 1 dzień.Chciałam Wam napisać, że u mnie beta >6000, prog i Estradiol też ładne. A tu po chwili na wkladce pojawiła się krew nawet spora ilość ciemnej krwi, do tego brzuch mnie zaczął boleć jak ma okres załamka...
Lekarz kazal nic nie robic dopoki nie ma "zywej krwi",(ja i tak zjadlam troche luteiny bo akurat mialam) ioczywisicie panikowalam i widzialam wszystko co najgorsze ale plamienia zdarzaja sie dosyc czesto na poczatku ciąży
Tak, rozmawiałam. Powiedział, że na tym etapie nic nie można zrobić tylko czekać. Lekami jestem mocno obstawiona. W poniedziałek mam powtórzyć betę i zobaczyć czy jest przyrostA kontaktowalas sie z lekarzem? Ja tez mialam plamienia takie ciemnobrazowe chyba w 7 tygodniu jesli dobrze pamiętam, trwalo to ok 1 dzień.
Lekarz kazal nic nie robic dopoki nie ma "zywej krwi",(ja i tak zjadlam troche luteiny bo akurat mialam) ioczywisicie panikowalam i widzialam wszystko co najgorsze ale plamienia zdarzaja sie dosyc czesto na poczatku ciąży
Może być ciąża biochemiczna, usg wszystko Ci powie. Ale z tego co wiem, z tak niskich bet też są ciąże, więc myśl pozytywnieDziewczyny ja się cały czas zastanawiam czy ta moja beta to dobrze świadczy. Przyrasta książkowo , w 12 dpt 14. 15dpt 45. 18 dpt 231. Ciąża biochemiczna może jeszcze wystąpić? Zarodek był świeży 2 dniowy. Kurcze martwię się. Położna powiedziała, że w piątek wizyta wszytko powie. Ale może któraś z Was może coś mi napisać.
kochanka328
Fanka BB :)
PowodzeniaWstałam, jem śniadanie, ogarniam siebie i jadę do Luxmedu. Dlaczego nawet w weekend nie mogę się wyspać [emoji24][emoji24][emoji24]
Ja tez dzisiaj do LuxMedu zaraz się zbieramWstałam, jem śniadanie, ogarniam siebie i jadę do Luxmedu. Dlaczego nawet w weekend nie mogę się wyspać [emoji24][emoji24][emoji24]
reklama
Podziel się: