reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chciałam Wam napisać, że u mnie beta >6000, prog i Estradiol też ładne. A tu po chwili na wkladce pojawiła się krew 😥nawet spora ilość ciemnej krwi, do tego brzuch mnie zaczął boleć jak ma okres 😥😭załamka...
A kontaktowalas sie z lekarzem? Ja tez mialam plamienia takie ciemnobrazowe chyba w 7 tygodniu jesli dobrze pamiętam, trwalo to ok 1 dzień.
Lekarz kazal nic nie robic dopoki nie ma "zywej krwi",(ja i tak zjadlam troche luteiny bo akurat mialam) ioczywisicie panikowalam i widzialam wszystko co najgorsze ale plamienia zdarzaja sie dosyc czesto na poczatku ciąży

A kontaktowalas sie z lekarzem? Ja tez mialam plamienia takie ciemnobrazowe chyba w 7 tygodniu jesli dobrze pamiętam, trwalo to ok 1 dzień.
Lekarz kazal nic nie robic dopoki nie ma "zywej krwi",(ja i tak zjadlam troche luteiny bo akurat mialam) ioczywisicie panikowalam i widzialam wszystko co najgorsze ale plamienia zdarzaja sie dosyc czesto na poczatku ciąży
Tak, rozmawiałam. Powiedział, że na tym etapie nic nie można zrobić tylko czekać. Lekami jestem mocno obstawiona. W poniedziałek mam powtórzyć betę i zobaczyć czy jest przyrost 🤷‍♀️

Dziewczyny ja się cały czas zastanawiam czy ta moja beta to dobrze świadczy. Przyrasta książkowo , w 12 dpt 14. 15dpt 45. 18 dpt 231. Ciąża biochemiczna może jeszcze wystąpić? Zarodek był świeży 2 dniowy. Kurcze martwię się. Położna powiedziała, że w piątek wizyta wszytko powie. Ale może któraś z Was może coś mi napisać.
Może być ciąża biochemiczna, usg wszystko Ci powie. Ale z tego co wiem, z tak niskich bet też są ciąże, więc myśl pozytywnie 🙂

reklama
Do góry