Hankaa
Fanka BB :)
8 godzini ile godzin byc na czczo ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8 godzini ile godzin byc na czczo ?
Czyli jak badanie o 7 to o 23 cos jeszcze wciagnac?8 godzin
O rany. Straszny miałam transfer. Miałam tak pełny pęcherz, że czekałam tańcząc.. podczas transferu bałam się, że nie wytrzymam więc skupiłam się tylko na tym. Nawet nie widziałam jak wprowadzali bo opóźnienie mieli 15 min@Vinszka jak tam po transferze??
Z tym pełnym pęcherzem to ja zawsze mam dramat. Tym razem stwierdziłam, że nie dam się oszukać i będę pić dopiero na 30 min przed transferem a i tak było opóźnienie 20min i na transferze myślałam, że będę płakać sikami.O rany. Straszny miałam transfer. Miałam tak pełny pęcherz, że czekałam tańcząc.. podczas transferu bałam się, że nie wytrzymam więc skupiłam się tylko na tym. Nawet nie widziałam jak wprowadzali bo opóźnienie mieli 15 min
Najważniejsze, że już po i jesteśmy z kropkiem razem
Myślę że coś lekkiego można wypijesz glukozę i raczej nie będziesz czuła głoduCzyli jak badanie o 7 to o 23 cos jeszcze wciagnac?
To tak jak u mnie!! Myślałam, że umrę. Doktor widząc moje cierpienia powiedział, że mam go tylko nie obsikać. Potem sikałam w klinice i za 10 min w domu znów. I też było opóźnienie.O rany. Straszny miałam transfer. Miałam tak pełny pęcherz, że czekałam tańcząc.. podczas transferu bałam się, że nie wytrzymam więc skupiłam się tylko na tym. Nawet nie widziałam jak wprowadzali bo opóźnienie mieli 15 min [emoji3525]
Najważniejsze, że już po i jesteśmy z kropkiem razem [emoji3590]
6dpt nie będzie miało to większego znaczenia, beta już powinna być dwucyfrowa.To tak jak u mnie!! Myślałam, że umrę. Doktor widząc moje cierpienia powiedział, że mam go tylko nie obsikać. Potem sikałam w klinice i za 10 min w domu znów. I też było opóźnienie.
Nie mogę spać z nerwów [emoji33][emoji24] ale jakieś mam przeczucie że nic z tego. Sama nie wiem czemu. Byle do piątku.
Ty też robisz test 6 dpt. Jak miałam transfer o 12:40 to chyba lepiej pójść na betę po południu niż rano??
Nie myśl negatywnie, staraj się trzymać w głowie tylko pozytywne myśli. Ja od początku też się bałam ale mówiłam do kropka jakbym już była w ciąży i udało się, uwierz w tą kruszynke trzymam kciuki!!To tak jak u mnie!! Myślałam, że umrę. Doktor widząc moje cierpienia powiedział, że mam go tylko nie obsikać. Potem sikałam w klinice i za 10 min w domu znów. I też było opóźnienie.
Nie mogę spać z nerwów [emoji33][emoji24] ale jakieś mam przeczucie że nic z tego. Sama nie wiem czemu. Byle do piątku.
Ty też robisz test 6 dpt. Jak miałam transfer o 12:40 to chyba lepiej pójść na betę po południu niż rano??
Nie, rób normalnie z rana. Ja bez Ovi miałam raz 24 a za drugim razem 21.To tak jak u mnie!! Myślałam, że umrę. Doktor widząc moje cierpienia powiedział, że mam go tylko nie obsikać. Potem sikałam w klinice i za 10 min w domu znów. I też było opóźnienie.