reklama
Hankaa
Fanka BB :)
To tylko sen na szczęście. Trzymam kciuki za kropka!! Będzie dobrzeNie, rób normalnie z rana. Ja bez Ovi miałam raz 24 a za drugim razem 21.
Tak. Też zrobię w 6 dpt bo moje laboratorium jest otwarte od poniedziałku do piątku. Wolałabym dzień później z racji ovitrelli, ale do 9 dpt nie wytrzymam.
Mnie się dziś śniło, że obudziłam się z plamą krwi i zaczęłam ronić.
Była taka tabelka w jakich widelkach powinna być beta w zależności od wieku zarodka. Masz niska tę betę, ale zarodki mają czasem w nosie tabelki i rokowania. Na pewno masz jeszcze szansę, ale myślę, że powinnaś się troszkę przygotować, że może być różnie. Może się okazać, że to ciąża biochemiczna ( a to ponoć dobrze wróży na przyszłość) a może się okazać, że zarodek leniuszek, bo wczesny i jeszcze nadgoni. Tylko przyrost prawdę Ci powiepowie. Jak mocno się denerwujesz to nawet dziś pojedź zrobić bete, jak nie będzie spadku to już nieźle.Dziewczyny ja cały czas się zastanawiam. Czy ta moja beta dość mała jak w 12 dpt może jeszcze zwiastować szczęście?
Evela.6
[emoji3059] gratulacje! Dużo zdrówka dla Was dziewczyny [emoji8]Cześć dziewczyny, nigdy się nie poddawajcie!!! [emoji847][emoji123] pozdrawiamy z Martynką [emoji3590][emoji3590][emoji93]
Zobacz załącznik 1371366
Zaczekam do wtorku. Co ma być to bdcaly czas boli mnie dół brzucha I piersi . Wytrzymam. Nawet jak się nie uda to poprawie koronę i wstanęByła taka tabelka w jakich widelkach powinna być beta w zależności od wieku zarodka. Masz niska tę betę, ale zarodki mają czasem w nosie tabelki i rokowania. Na pewno masz jeszcze szansę, ale myślę, że powinnaś się troszkę przygotować, że może być różnie. Może się okazać, że to ciąża biochemiczna ( a to ponoć dobrze wróży na przyszłość) a może się okazać, że zarodek leniuszek, bo wczesny i jeszcze nadgoni. Tylko przyrost prawdę Ci powiepowie. Jak mocno się denerwujesz to nawet dziś pojedź zrobić bete, jak nie będzie spadku to już nieźle.
mala_Mi 80
Gratulacje Niech Martynka zdrowo rośnieCześć dziewczyny, nigdy się nie poddawajcie!!! pozdrawiamy z Martynką
Zobacz załącznik 1371366
reklama
Zupełnie normalnie, poszliśmy na spacer nad morze i teraz czekam na herbatke zimową na wynos dziś ładny dzień, szkoda nie skorzystać z pogody
Podziel się: