Znów czarne scenariusze! Dziewczyno uwierz w swoje szczęście a się pojawi12:30 [emoji33][emoji33][emoji33] chyba że zarodek się nie odmrozi, albo coś jeszcze się stanie. Nie wiem ooo np. endometrium będzie za małe, bo podobno po progesteronie się zmniejsza, a ja biorę bardzo dużo.
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Hahahaha gdybyś ty wiedziała jakiego ja mam pecha w życiu [emoji2957][emoji2957] wszyscy znajomi mi to mówią.Znów czarne scenariusze! Dziewczyno uwierz w swoje szczęście a się pojawi
Ale staram się myśleć pozytywnie [emoji4][emoji4]
mala_Mi 80
Trzymam kciuki za udany transfer Limit pecha wyczerpany, od dzisiaj będzie już tylko pięknieHahahaha gdybyś ty wiedziała jakiego ja mam pecha w życiu [emoji2957][emoji2957] wszyscy znajomi mi to mówią.
Ale staram się myśleć pozytywnie [emoji4][emoji4]
nie pisz czarnych scenariuszy jedz zabieraj co swoje i nogi do góry powodzenia12:30 [emoji33][emoji33][emoji33] chyba że zarodek się nie odmrozi, albo coś jeszcze się stanie. Nie wiem ooo np. endometrium będzie za małe, bo podobno po progesteronie się zmniejsza, a ja biorę bardzo dużo.
miętowa25
ja biorę po transferze o 12, 20 i 4 rano... po 2x estrofem, 2x100 lutinusa i najgorsze 3x luteina podjezykowa i dla gratisu prolutex 21.30...Ja miałam wcześniej plamienia po owulacji. W najgorszym momencie nawet 2 dpo i zawsze brałam dupka. Po nim było super, może dlatego mi przepisał. Ale już mam dość tego proga. Muszę brać jak w zegarku co 6h tabletka, więc od kilku dni o północy pobudka o 15 min ropuszczanie tabletki[emoji33]
Od 2dpt wstaje o 4 na leki.... polnoc to pol biedy.. uwierz
Sherlook
Ja o 4 i tak wstaję na pierwszą zmianę jestem zaprawionaja biorę po transferze o 12, 20 i 4 rano... po 2x estrofem, 2x100 lutinusa i najgorsze 3x luteina podjezykowa i dla gratisu prolutex 21.30...
Od 2dpt wstaje o 4 na leki.... polnoc to pol biedy.. uwierz
U mnie tak: luteina pod język 50tka o godz. 6, 12, 18, 24 i luteina dopochwowe 200 o godz 5 i 17. Mam nadzieję, że po transferze już mi nic nie dołoży
Mi powiedział W. ze endometrium się zatrzymuje od progesteronu, dlatego przesunęliśmy transfer, aby endometrium podciągnąć zanim włączymy progesteron.12:30 [emoji33][emoji33][emoji33] chyba że zarodek się nie odmrozi, albo coś jeszcze się stanie. Nie wiem ooo np. endometrium będzie za małe, bo podobno po progesteronie się zmniejsza, a ja biorę bardzo dużo.
Sherlook
Prog działa na endometrium tak, że się zmienia jego struktura i przez to może być mniejsze. No ale jak miałam prawie 10 mm to może z 9mm zostanieMi powiedział W. ze endometrium się zatrzymuje od progesteronu, dlatego przesunęliśmy transfer, aby endometrium podciągnąć zanim włączymy progesteron.
reklama
Orchidea33
A Wam tak lekarz kazal dokladnie co tyle godz brac? Mi powiedzial, ze mniej wiecej zeby sie trzymac. Wiec mam 8, 15.30 i 23 lutinus i o 19 prolutex. Powiedzial, ze przeciez prog nie spada do zera wiec jak będę mniej wiecej trzymac godz to bedzie ok. I na transfer mialam 37.12 progJa o 4 i tak wstaję na pierwszą zmianę jestem zaprawiona
U mnie tak: luteina pod język 50tka o godz. 6, 12, 18, 24 i luteina dopochwowe 200 o godz 5 i 17. Mam nadzieję, że po transferze już mi nic nie dołoży
Podziel się: