reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja i tak dostaje do transferu neoparin i nawet jak ciąża się potwierdzi to do końca ciąży lekarz zaleca przyjmowanie neoparinu
A to rzeczywiście chyba szkoda kasy, skoro i tak masz brać neoparin to bez różnicy jakie masz wyniki. Mi lekarz nie chciał dać heparyny bez wskazań.

Już niedługo będzie po transferze :) trzymam kciuki :)
Ja lecę na badanie progesteronu
Mi lekarz nie kazał robić [emoji33] Nawet się rano zastanawiałam czy nie iść, ale owulacja potwierdzona więc prog chyba wtedy minimum 8 jest, a poza tym ja biorę 200 luteiny dopochwowo razy 2 i 4 razy 50tke. To bardzo dużo. Łącznie 600 jednostek od następnego dnia po owu.

Mi lekarz nie kazał robić [emoji33] Nawet się rano zastanawiałam czy nie iść, ale owulacja potwierdzona więc prog chyba wtedy minimum 8 jest, a poza tym ja biorę 200 luteiny dopochwowo razy 2 i 4 razy 50tke. To bardzo dużo. Łącznie 600 jednostek od następnego dnia po owu.
To będzie na pewno dobry, ja nie biorę żadnego proga. Muszę liczyć tylko na mój naturalny, dlatego kazali sprawdzić, żeby w razie czego po transferze szybko dolaczyc.

To będzie na pewno dobry, ja nie biorę żadnego proga. Muszę liczyć tylko na mój naturalny, dlatego kazali sprawdzić, żeby w razie czego po transferze szybko dolaczyc.
Ja miałam wcześniej plamienia po owulacji. W najgorszym momencie nawet 2 dpo i zawsze brałam dupka. Po nim było super, może dlatego mi przepisał. Ale już mam dość tego proga. Muszę brać jak w zegarku co 6h tabletka, więc od kilku dni o północy pobudka o 15 min ropuszczanie tabletki[emoji33]

Hej, dziewczyny zamierzam iść do immunologa. W Novum nie widzę zadanego na liście lekarzy ... albo jakieś nieaktualne info.... myśle o dr Jerzak, czy któraś z Was była u niej? Dajcie info proszę jakie badania zrobić na pierwsza wizytę u immunologa aby nie było ze pójdę bez niczego:/ i czy mogę je zrobić odpłatnie na własna rękę przed wizyta. Dziękuje

Ja miałam wcześniej plamienia po owulacji. W najgorszym momencie nawet 2 dpo i zawsze brałam dupka. Po nim było super, może dlatego mi przepisał. Ale już mam dość tego proga. Muszę brać jak w zegarku co 6h tabletka, więc od kilku dni o północy pobudka o 15 min ropuszczanie tabletki[emoji33]
No to wykańcza. Współczuję, jesteś biedna niewyspana. Może potem Ci zmniejszą

reklama
Do góry