no tak sprawiedliwość musi być każdy swoje żeby nie domówień nie byłoJa też, na pamiątkę. Dwa w odstępie tygodniowym dla każdego dziecka po jednym
reklama
Jutro zrobię betę , wszystko się wyjaśni …ja zrobiłam dopiero jak beta była pozytywna
trzymam kciukiJutro zrobię betę , wszystko się wyjaśni …
Sherlook
Fanka BB :)
Jutro zrobię betę , wszystko się wyjaśni …
JestemMama!
Część dziewczyny , dawno się nie odzywałam ... Musiałam odsapnąć od forum ... Ale muszę się do czegoś przyznać ... Podeszłam do transferu ... Niestety dziś odebrałam wynik bety ( 12dpt) i niestety beta negatywna tym razem byłam pod okiem Paśnika ... Na samym accofilu bo to był ostatni nasz zarodek... Jutro jadę do kliniki ustalać plan działania nowej stymulacji ... Nie spocznę do póki nie spróbuję wszystkiego ... Tym razem będziemy po stymulacji podchodzić do szczepień z limfocytami ... Nie chce pluć sobie w twarz kiedyś że nie spróbowałam wszystkiego... jeśli tym razem się nie uda , znakiem tego nie zasługuje żeby zostać mamą i będę musiała się z tym pogodzić ... Jak to mówią do trzech razy sztuka ... To moja ostatnia stymulacja ... Moje ostatnie podejście ... Więcej nie będzie ... moja ostatnia walka ... Najprędzej transfer będzie czerwiec , lipiec ... Nie wiem ... Ale chcę czuć że zrobiłam wszystko co w mojej mocy aby zostać mamą i spełnić moje największe marzenie ..
I napewno spełni się to marzenie ! Dużo sił Ci życzę !!Część dziewczyny , dawno się nie odzywałam ... Musiałam odsapnąć od forum ... Ale muszę się do czegoś przyznać ... Podeszłam do transferu ... Niestety dziś odebrałam wynik bety ( 12dpt) i niestety beta negatywna tym razem byłam pod okiem Paśnika ... Na samym accofilu bo to był ostatni nasz zarodek... Jutro jadę do kliniki ustalać plan działania nowej stymulacji ... Nie spocznę do póki nie spróbuję wszystkiego ... Tym razem będziemy po stymulacji podchodzić do szczepień z limfocytami ... Nie chce pluć sobie w twarz kiedyś że nie spróbowałam wszystkiego... jeśli tym razem się nie uda , znakiem tego nie zasługuje żeby zostać mamą i będę musiała się z tym pogodzić ... Jak to mówią do trzech razy sztuka ... To moja ostatnia stymulacja ... Moje ostatnie podejście ... Więcej nie będzie ... moja ostatnia walka ... Najprędzej transfer będzie czerwiec , lipiec ... Nie wiem ... Ale chcę czuć że zrobiłam wszystko co w mojej mocy aby zostać mamą i spełnić moje największe marzenie ..
eij
Strasznie mi przykro z powodu Twoich niepowodzeń trzymam kciuki żeby tym razem się udałoCzęść dziewczyny , dawno się nie odzywałam ... Musiałam odsapnąć od forum ... Ale muszę się do czegoś przyznać ... Podeszłam do transferu ... Niestety dziś odebrałam wynik bety ( 12dpt) i niestety beta negatywna tym razem byłam pod okiem Paśnika ... Na samym accofilu bo to był ostatni nasz zarodek... Jutro jadę do kliniki ustalać plan działania nowej stymulacji ... Nie spocznę do póki nie spróbuję wszystkiego ... Tym razem będziemy po stymulacji podchodzić do szczepień z limfocytami ... Nie chce pluć sobie w twarz kiedyś że nie spróbowałam wszystkiego... jeśli tym razem się nie uda , znakiem tego nie zasługuje żeby zostać mamą i będę musiała się z tym pogodzić ... Jak to mówią do trzech razy sztuka ... To moja ostatnia stymulacja ... Moje ostatnie podejście ... Więcej nie będzie ... moja ostatnia walka ... Najprędzej transfer będzie czerwiec , lipiec ... Nie wiem ... Ale chcę czuć że zrobiłam wszystko co w mojej mocy aby zostać mamą i spełnić moje największe marzenie ..
Sherlook
Przykro mi. Niektórym z nas udaje się za pierwszym razem, inne muszą się trochę namęczyć, ale ja wierzę, że każda z nas w końcu zostanie mama.Część dziewczyny , dawno się nie odzywałam ... Musiałam odsapnąć od forum ... Ale muszę się do czegoś przyznać ... Podeszłam do transferu ... Niestety dziś odebrałam wynik bety ( 12dpt) i niestety beta negatywna [emoji17] tym razem byłam pod okiem Paśnika ... Na samym accofilu bo to był ostatni nasz zarodek... Jutro jadę do kliniki ustalać plan działania nowej stymulacji ... Nie spocznę do póki nie spróbuję wszystkiego ... Tym razem będziemy po stymulacji podchodzić do szczepień z limfocytami ... Nie chce pluć sobie w twarz kiedyś że nie spróbowałam wszystkiego... jeśli tym razem się nie uda , znakiem tego nie zasługuje żeby zostać mamą i będę musiała się z tym pogodzić ... Jak to mówią do trzech razy sztuka ... To moja ostatnia stymulacja ... Moje ostatnie podejście ... Więcej nie będzie ... moja ostatnia walka ... Najprędzej transfer będzie czerwiec , lipiec ... [emoji1745] Nie wiem ... Ale chcę czuć że zrobiłam wszystko co w mojej mocy aby zostać mamą i spełnić moje największe marzenie ..
reklama
Jakoś koło 14@Kocka o której masz transfer?
A Ty?
Podziel się: