Spsikaj tantum verde porzadnie!No właśnie nie mam kataru, kaszel właściwie też nie, jedynie coś tam w gardle drapie. Na całe szczęście nie czuję pieczenia.
Transfer w piątek masz potwierdzony?
reklama
Jestes dzielna i silna!!Część dziewczyny , dawno się nie odzywałam ... Musiałam odsapnąć od forum ... Ale muszę się do czegoś przyznać ... Podeszłam do transferu ... Niestety dziś odebrałam wynik bety ( 12dpt) i niestety beta negatywna tym razem byłam pod okiem Paśnika ... Na samym accofilu bo to był ostatni nasz zarodek... Jutro jadę do kliniki ustalać plan działania nowej stymulacji ... Nie spocznę do póki nie spróbuję wszystkiego ... Tym razem będziemy po stymulacji podchodzić do szczepień z limfocytami ... Nie chce pluć sobie w twarz kiedyś że nie spróbowałam wszystkiego... jeśli tym razem się nie uda , znakiem tego nie zasługuje żeby zostać mamą i będę musiała się z tym pogodzić ... Jak to mówią do trzech razy sztuka ... To moja ostatnia stymulacja ... Moje ostatnie podejście ... Więcej nie będzie ... moja ostatnia walka ... Najprędzej transfer będzie czerwiec , lipiec ... Nie wiem ... Ale chcę czuć że zrobiłam wszystko co w mojej mocy aby zostać mamą i spełnić moje największe marzenie ..
Nie poddawaj sie!!! Moj plan na ostatnia probe byl dokladnie taki sami! Allo mlr ceoss match i szczepienia i ostatnia proba.
Sciskam Cie!
He dziewczyny Jaki ubichinol polecacie bo chce kupic sobie i planuje kupic tez inofem ale nie wiem czy nie powinnam najpierw zrobic badan na mthfr. U mnie jest podejrzenie kolorystycznych jajników ale nikt tego nie potwierdził. Amh miałam dobre półtora roku temu teraz mam powtórzyć ale mam sporo pęcherzyków na jajnikach jestem szczupła więc to też nie pasuje do pcos. Będę robić jeszcze dodatkowe badania na pcos ale chyba zamówię jedno opakowanie tego inofemu czy lepiej się wstrzymać??
Ja polecam niezastąpiony w zastrzykach. Polecily mi go dziewczyny z ivf.He dziewczyny Jaki ubichinol polecacie bo chce kupic sobie i planuje kupic tez inofem ale nie wiem czy nie powinnam najpierw zrobic badan na mthfr. U mnie jest podejrzenie kolorystycznych jajników ale nikt tego nie potwierdził. Amh miałam dobre półtora roku temu teraz mam powtórzyć ale mam sporo pęcherzyków na jajnikach jestem szczupła więc to też nie pasuje do pcos. Będę robić jeszcze dodatkowe badania na pcos ale chyba zamówię jedno opakowanie tego inofemu czy lepiej się wstrzymać??
Dwie ampulki na tydzien. Ja robilam w udo.
Bralam Ubichinon i Selenarell rowniez na poprawe komorek. Oba w zastrzykach. Polecam. Zarodki lepsze.
Załączniki
Kochana takie wahanie to nie wahanie.Mam wyniki. Beta 70, Estradiol urósł do 1519, ale progesteron spadł do 22 , a był 28 cały czas coś
Jest bardzo dobry progesteron i piekna beta!!
Gratuluje pięknej bety !!!Mam wyniki. Beta 70, Estradiol urósł do 1519, ale progesteron spadł do 22 , a był 28 cały czas coś
Vinszka
Fanka BB :)
Progesteron według mnie super. Nie martw się tym. Gratuluję betki i pięknych przyrostów życzęMam wyniki. Beta 70, Estradiol urósł do 1519, ale progesteron spadł do 22 , a był 28 cały czas coś
eij
Progiem się nie stresuj. Jest ok. Super betaMam wyniki. Beta 70, Estradiol urósł do 1519, ale progesteron spadł do 22 , a był 28 cały czas coś
reklama
kochanka328
Gratulacje i życzę pięknych przyrostów betyMam wyniki. Beta 70, Estradiol urósł do 1519, ale progesteron spadł do 22 , a był 28 cały czas coś
Podziel się: