reklama
nieagatka
Fanka BB :)
drapanie w gardle, uczucie jakby piasku to u mnie byl objaw covida.No właśnie nie mam kataru, kaszel właściwie też nie, jedynie coś tam w gardle drapie. Na całe szczęście nie czuję pieczenia.
Transfer w piątek masz potwierdzony?
nieagatka
za wczesnie, zeby to byl wyrok. Idz na bete.Dziś zrobiłam test sikany o czułości 20. Negatywny wynik .
Jestem 6dpt blastki .
Jutro robię betę ale jestem prawie pewna ze nic z tego
Evela.6
No właśnie ja mam w piątek, bo mam okno przesunięte. Tak też bym miała w sobotę. Ale to nic dziewczęta my jesteśmy trzej muszkierowie
W ogóle to trochę nie czaje jak niby mam przesunięty transfer na wcześniej. Skoro owulka była wczoraj to piątek to przecież 5 dzień po owulacji, czyli normalnie a oni mi wciskaja że to jest wcześniej niż robiliby normalnie. Ale nieważne już się cieszę na piątek
Mi tłumaczyli przy sztucznym cyklu ,że dzień włączania progesteronu czyli dzień owulacji w cyklu naturalnym to dzień zero . I liczy się dni od dnia kolejnego . Czyli u Ciebie wychodzi w pt 5doba.
A miałaś badane okno na sztucznym czy naturalnym cyklu?
Vinszka
Przeszłam covid i miałam więcej dolegliwości. Mam nadzieję, że to nie ten syf bo mi plany zepsuje i ogólnie nic przyjemnego.drapanie w gardle, uczucie jakby piasku to u mnie byl objaw covida.
Tak dokładnie. Dziś potwierdzili mi owulke więc liczą jako dzień zero.Mi tłumaczyli przy sztucznym cyklu ,że dzień włączania progesteronu czyli dzień owulacji w cyklu naturalnym to dzień zero . I liczy się dni od dnia kolejnego . Czyli u Ciebie wychodzi w pt 5doba.
nieagatka
tak ja tez mialam duzo wiecej dolegliwosci, ale pozniej. Ja przeszlam covid 3tyg temu i pierwsze dni to bylo wlasnie gardlo. Potem zaczely sie inne atrakcje.Przeszłam covid i miałam więcej dolegliwości. Mam nadzieję, że to nie ten syf bo mi plany zepsuje i ogólnie nic przyjemnego.
Tak dokładnie. Dziś potwierdzili mi owulke więc liczą jako dzień zero.
Oby to nie bylo to.
Na naturalnym i u mnie to przesunięcie jest jakies mikro. Mój lekarz mówił, że po prostu kilka godzin wcześniej albo w 5 dobie ale nie w szóstej. Tylko tych godzin to nikt nie policzy bo na cyklach naturalnych można tylko orintacyjnie podać godzinę owulacji.Mi tłumaczyli przy sztucznym cyklu ,że dzień włączania progesteronu czyli dzień owulacji w cyklu naturalnym to dzień zero . I liczy się dni od dnia kolejnego . Czyli u Ciebie wychodzi w pt 5doba.
eij
Ja w ogóle nie robiłam testów sikanych przed betą żeby właśnie nie nakręcać się ani pozytywnie ani negatywnie. Tym bardziej test o czułości 20 nie jest najczulszy.Dziś zrobiłam test sikany o czułości 20. Negatywny wynik .
Jestem 6dpt blastki .
Jutro robię betę ale jestem prawie pewna ze nic z tego
ja zrobiłam dopiero jak beta była pozytywnaJa w ogóle nie robiłam testów sikanych przed betą żeby właśnie nie nakręcać się ani pozytywnie ani negatywnie. Tym bardziej test o czułości 20 nie jest najczulszy.
reklama
eij
Ja też, na pamiątkę. Dwa w odstępie tygodniowym dla każdego dziecka po jednymja zrobiłam dopiero jak beta była pozytywna
Podziel się: