reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam do Was ogromną prośbe ❤️ Czy mogłybyśmy tutaj zrobić takie podsumowanie zalececniowe przed i po transferze? Wiem że każda z Nas miała jakieś sposoby/informacje od innych. Ja sama miałam już 2 nieudane transfery. Za jakiś czas podejdę do 3 i chciałam się mega spiąć w tym cyklu. Dieta? Zioła? Badania przed transferem (cykl będzie sztuczny?)? Co dodatkowo suplementować? Podpowiedzcie proszę? Skumulujmy takie wszystkie ważne info. Proszę o wsparcie 🙈 chciałabym zrobić wszystko jak najlepiej!
JESTEM ZA!

Niby wiem, co i jak, ale chętnie poznam Wasze wskazówki. Stwórzmy może jakąś mądrą tabelkę?

Ananas jest dobry, ale przed trasnferem, bo podobno po wywołuje skurcze - czy to prawda?
Śledzie są super, ale to surowa ryba, a śledzie w sosach zawierają dużo chemicznych dodatkó, więc tez podobno nie są zdrowe.
Dużo tego, w necie widzę i za i przeciw. Jestem ciekawa więc - jakie jest Wasze zdanie.

Ja mam 2AB to co mam powiedzieć [emoji848]
Ja nie wiele lepszy, ale... idąc moim tokiem myślenia. Tego pozytywnego myślenia 😛 będziesz jego mamusią na kilka dni. Jak postanowi zostać to będziesz tak cudownie szczęśliwa ❤️

Ja w mojej główce poukładałam sobie poronienia. Jestem wdzięczna, że choć kilka chwil byłam ich mamusią i nikt mi tego nie odbierze. Pozostaje jeszcze smutek, tęsknota i żal, ale ... miałam to szczęście mieć nadzieję. 🥰

reklama
Do góry