Mam nadzieje ze słabszy zarodek ale oby mocniejszy …Trzymam mocno kciuki. Musi się udać!
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Wiem i rozumiem. Najgorszy czas przed Tobą... czekanieMyśle ze 7 dni zrobię pierwsza , ale martwię się ze słaby zarodek 4BB
Będzie dobrze
Ale żeś sobie go napchała.Ja miałam tyle progesteronu w sobie że lekarz nie mógł pobrać cytologii
U mnie to chyba tylko w uszy go sobie nie wkładałam
Sherlook
Ja mam 2AB to co mam powiedzieć [emoji848]Myśle ze 7 dni zrobię pierwsza , ale martwię się ze słaby zarodek 4BB[emoji3064]
bazylia128
Choooo na ciężarówki. Co u Ciebie?Dziękuję kochana, Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie również ,, Trochę,, spóźnione, ale szczere
Tak się podobno zdarza. Też będę miała słabszy, więc wierzę, że to są prawdziwi wojownicy!Mam nadzieje ze słabszy zarodek ale oby mocniejszy …
JESTEM ZA!Mam do Was ogromną prośbe Czy mogłybyśmy tutaj zrobić takie podsumowanie zalececniowe przed i po transferze? Wiem że każda z Nas miała jakieś sposoby/informacje od innych. Ja sama miałam już 2 nieudane transfery. Za jakiś czas podejdę do 3 i chciałam się mega spiąć w tym cyklu. Dieta? Zioła? Badania przed transferem (cykl będzie sztuczny?)? Co dodatkowo suplementować? Podpowiedzcie proszę? Skumulujmy takie wszystkie ważne info. Proszę o wsparcie chciałabym zrobić wszystko jak najlepiej!
Niby wiem, co i jak, ale chętnie poznam Wasze wskazówki. Stwórzmy może jakąś mądrą tabelkę?
Ananas jest dobry, ale przed trasnferem, bo podobno po wywołuje skurcze - czy to prawda?
Śledzie są super, ale to surowa ryba, a śledzie w sosach zawierają dużo chemicznych dodatkó, więc tez podobno nie są zdrowe.
Dużo tego, w necie widzę i za i przeciw. Jestem ciekawa więc - jakie jest Wasze zdanie.
Vinszka
Ja nie wiele lepszy, ale... idąc moim tokiem myślenia. Tego pozytywnego myślenia będziesz jego mamusią na kilka dni. Jak postanowi zostać to będziesz tak cudownie szczęśliwaJa mam 2AB to co mam powiedzieć [emoji848]
Ja w mojej główce poukładałam sobie poronienia. Jestem wdzięczna, że choć kilka chwil byłam ich mamusią i nikt mi tego nie odbierze. Pozostaje jeszcze smutek, tęsknota i żal, ale ... miałam to szczęście mieć nadzieję.
A Ty jesteś po transferze teraz tego zarodka ?Ja mam 2AB to co mam powiedzieć [emoji848]
No właśnie słabszy nie znaczy gorszy …
reklama
Mireczka pokaz swoja MayeczkeDziękuję kochana za życzenia urodzinowe
Trochę mnie tu nie bylo..
Mala mi chorowała
Miała zapalenie oskrzeli i była na antybiotyku biedna, ja miałam covida i tak trochę nieciekawie było, ale już jest ok... A co u Ciebie kochana??
Podziel się: