RacjaWypij trochę kawy do tego. Mleko to białko [emoji28]
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Ja się nie nakręcam. W moim przypadku ani ananasy nie mają znaczenia ani dieta.Co tam laski słychać?? Ja miałam jeść białko, ale nic białkowego w domu nie mam, więc zjadłam serdelki Co ma być to będzie jak ma się udać to i bez białka wyjdzie. Zaraz się do roboty zbieram, ale tak mi się nie chce
Dziewczyny co zaczynają cykle transferowe. W których dniach jesteście?
Sherlook
Ja 5dc. 8 dnia mam usg.Ja się nie nakręcam. W moim przypadku ani ananasy nie mają znaczenia ani dieta.
Sherlook
Stylenka jak nam wyjdzie transfer tego samego dnia, to może się spotkamyRacja
Ja 2 dcJa się nie nakręcam. W moim przypadku ani ananasy nie mają znaczenia ani dieta.
Ale byłoby śmiesznie jedna po drugiej cykStylenka jak nam wyjdzie transfer tego samego dnia, to może się spotkamy
Ha a ja śledzie na śniadanie ja już psychicznie mam ciążowe zachcianki jeszcze przed transferem crazyCo tam laski słychać?? Ja miałam jeść białko, ale nic białkowego w domu nie mam, więc zjadłam serdelki Co ma być to będzie jak ma się udać to i bez białka wyjdzie. Zaraz się do roboty zbieram, ale tak mi się nie chce
Ja 5dc, w czwartek pierwsze usgJa się nie nakręcam. W moim przypadku ani ananasy nie mają znaczenia ani dieta.
Sherlook
Jak bym zjadła śledzika o matkoHa a ja śledzie na śniadanie ja już psychicznie mam ciążowe zachcianki jeszcze przed transferem crazy
reklama
Sherlook
Idziemy łep w łepJa 5dc, w czwartek pierwsze usg
Podziel się: