reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jezu u mnie dziś wychodzi 7t1d i też te objawy takie opłakane , piersi przy dotyku cos tam może bola ale ogólnie czuję się 'nie ciążowo'. Stresuje się okropnie bo dziś mam pierwsze USG [emoji85] skręca mnie z nerwów !
Evela, powodzenia na wizycie ❤️. Wiem jak bardzo się boisz ❤️. Wielkie kciuki za zdrowa ciążę 💪

reklama
Jezu u mnie dziś wychodzi 7t1d i też te objawy takie opłakane , piersi przy dotyku cos tam może bola ale ogólnie czuję się 'nie ciążowo'. Stresuje się okropnie bo dziś mam pierwsze USG [emoji85] skręca mnie z nerwów !
Trzymaj się! Będzie dobrze na pewno. 💕💕💕

Cos mnie cudownego ominęło? ❤️ Trzymam za dziś kciuki ✊✊

Cos mnie cudownego ominęło? [emoji3590] Trzymam za dziś kciuki [emoji110][emoji110]
Chyba Cię ominęło kochana [emoji6] zaszłam w ciążę naturalnie ,dowiedziałam się 2dni przed planowanymi szczepieniami limfocytami ,których niestety nie mogłam przyjąć ze względu na ciaze dlatego mój stres jest podwojony [emoji85]

A jak tam kochana u Ciebie sytuacja? 😉
Właściwie zaglądam tu od "czapy". Nie fajnie jest być po tej drugiej stronie co każdy w ciążę zachodzi, cieszy się z tej ogromnej radości bet, serduszek, fikajacych maluchów, a Ty trwasz w niedoli. 😉 Nie zmienia to faktu, że bardzo mnie cieszą te wiadomości, ale jednocześnie skręca w żołądku.

U mnie sytuacja taka, że się pogodziłam ze stratami. Cieszę się z tego co posiadam i ogromnie liczę na bałwanka czekającego. W innym razie to koniec mojej ciążowej przygody i posiadania maleństwa. Z jednej strony ulga z drugiej gorycz rozczarowania.

W każdym razie już się nie gniewam za tekst rzygania tęczą 😁
Ja to już totalnie rozumiem.

Chyba Cię ominęło kochana [emoji6] zaszłam w ciążę naturalnie ,dowiedziałam się 2dni przed planowanymi szczepieniami limfocytami ,których niestety nie mogłam przyjąć ze względu na ciaze dlatego mój stres jest podwojony [emoji85]
Wierzę że będzie dobrze!!!! ❤️❤️❤️
I liczę na fluidy byś mnie zaraziła 🙏🙏🙏

O której masz wizytę?
Trzymam kciuki za pukajace serduszko ❤️❤️❤️❤️

Właściwie zaglądam tu od "czapy". Nie fajnie jest być po tej drugiej stronie co każdy w ciążę zachodzi, cieszy się z tej ogromnej radości bet, serduszek, fikajacych maluchów, a Ty trwasz w niedoli. 😉 Nie zmienia to faktu, że bardzo mnie cieszą te wiadomości, ale jednocześnie skręca w żołądku.

U mnie sytuacja taka, że się pogodziłam ze stratami. Cieszę się z tego co posiadam i ogromnie liczę na bałwanka czekającego. W innym razie to koniec mojej ciążowej przygody i posiadania maleństwa. Z jednej strony ulga z drugiej gorycz rozczarowania.

W każdym razie już się nie gniewam za tekst rzygania tęczą 😁
Ja to już totalnie rozumiem.
Trzymam mocno Kciuki żeby ten ostatni bałwanek był tym szczęśliwym ❤️

Wierzę że będzie dobrze!!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
I liczę na fluidy byś mnie zaraziła [emoji120][emoji120][emoji120]

O której masz wizytę?
Trzymam kciuki za pukajace serduszko [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
O 14.30 . Miałam mieć ja wczoraj to jeszcze jak na złość mi ją przełożyli [emoji85] a moja głowa chce wybuchnąć [emoji2962]

reklama
Mocno trzymam kciuki za cudne widoki i maluskie srrduszko❤

Do góry