Evela, powodzenia na wizycie . Wiem jak bardzo się boisz . Wielkie kciuki za zdrowa ciążęJezu u mnie dziś wychodzi 7t1d i też te objawy takie opłakane , piersi przy dotyku cos tam może bola ale ogólnie czuję się 'nie ciążowo'. Stresuje się okropnie bo dziś mam pierwsze USG [emoji85] skręca mnie z nerwów !
reklama
Trzymaj się! Będzie dobrze na pewno.Jezu u mnie dziś wychodzi 7t1d i też te objawy takie opłakane , piersi przy dotyku cos tam może bola ale ogólnie czuję się 'nie ciążowo'. Stresuje się okropnie bo dziś mam pierwsze USG [emoji85] skręca mnie z nerwów !
Vinszka
Fanka BB :)
Cos mnie cudownego ominęło? Trzymam za dziś kciukiJezu u mnie dziś wychodzi 7t1d i też te objawy takie opłakane , piersi przy dotyku cos tam może bola ale ogólnie czuję się 'nie ciążowo'. Stresuje się okropnie bo dziś mam pierwsze USG [emoji85] skręca mnie z nerwów !
eij
A jak tam kochana u Ciebie sytuacja?Cos mnie cudownego ominęło? Trzymam za dziś kciuki
Evela.6
Chyba Cię ominęło kochana [emoji6] zaszłam w ciążę naturalnie ,dowiedziałam się 2dni przed planowanymi szczepieniami limfocytami ,których niestety nie mogłam przyjąć ze względu na ciaze dlatego mój stres jest podwojony [emoji85]Cos mnie cudownego ominęło? [emoji3590] Trzymam za dziś kciuki [emoji110][emoji110]
Vinszka
Właściwie zaglądam tu od "czapy". Nie fajnie jest być po tej drugiej stronie co każdy w ciążę zachodzi, cieszy się z tej ogromnej radości bet, serduszek, fikajacych maluchów, a Ty trwasz w niedoli. Nie zmienia to faktu, że bardzo mnie cieszą te wiadomości, ale jednocześnie skręca w żołądku.A jak tam kochana u Ciebie sytuacja?
U mnie sytuacja taka, że się pogodziłam ze stratami. Cieszę się z tego co posiadam i ogromnie liczę na bałwanka czekającego. W innym razie to koniec mojej ciążowej przygody i posiadania maleństwa. Z jednej strony ulga z drugiej gorycz rozczarowania.
W każdym razie już się nie gniewam za tekst rzygania tęczą
Ja to już totalnie rozumiem.
Vinszka
Wierzę że będzie dobrze!!!!Chyba Cię ominęło kochana [emoji6] zaszłam w ciążę naturalnie ,dowiedziałam się 2dni przed planowanymi szczepieniami limfocytami ,których niestety nie mogłam przyjąć ze względu na ciaze dlatego mój stres jest podwojony [emoji85]
I liczę na fluidy byś mnie zaraziła
O której masz wizytę?
Trzymam kciuki za pukajace serduszko
eij
Trzymam mocno Kciuki żeby ten ostatni bałwanek był tym szczęśliwymWłaściwie zaglądam tu od "czapy". Nie fajnie jest być po tej drugiej stronie co każdy w ciążę zachodzi, cieszy się z tej ogromnej radości bet, serduszek, fikajacych maluchów, a Ty trwasz w niedoli. Nie zmienia to faktu, że bardzo mnie cieszą te wiadomości, ale jednocześnie skręca w żołądku.
U mnie sytuacja taka, że się pogodziłam ze stratami. Cieszę się z tego co posiadam i ogromnie liczę na bałwanka czekającego. W innym razie to koniec mojej ciążowej przygody i posiadania maleństwa. Z jednej strony ulga z drugiej gorycz rozczarowania.
W każdym razie już się nie gniewam za tekst rzygania tęczą
Ja to już totalnie rozumiem.
Evela.6
O 14.30 . Miałam mieć ja wczoraj to jeszcze jak na złość mi ją przełożyli [emoji85] a moja głowa chce wybuchnąć [emoji2962]Wierzę że będzie dobrze!!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
I liczę na fluidy byś mnie zaraziła [emoji120][emoji120][emoji120]
O której masz wizytę?
Trzymam kciuki za pukajace serduszko [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
reklama
Mocno trzymam kciuki za cudne widoki i maluskie srrduszko❤Jezu u mnie dziś wychodzi 7t1d i też te objawy takie opłakane , piersi przy dotyku cos tam może bola ale ogólnie czuję się 'nie ciążowo'. Stresuje się okropnie bo dziś mam pierwsze USG [emoji85] skręca mnie z nerwów !
Podziel się: