reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Staramy się teraz naturalnie o dziecko bo wyniki reszta jest dobra drożność jest ok gdzie wcześniej inny lekarz badał drożność i był niedrożny .Mamy już córeczkę zaraz będzie miała 3 latka z In Vitro z drugiej procedury ,trzeci transfer się udał ale wtedy ja miałam AMH 3 a teraz 0,41 no załamana jestem czy z tym da się zajść naturalnie ile komórek miałaś pobranych przy tak niskiej rezerwie?
2 komórki, miałam protokół.dlugi ponad 30 dni stymulacji, ale obie komórki prawidłowo się zaplodnily, zaraz będę rodzic córcię po 1 transferze, 2 zarodek mamy jeszcze zamrożony

reklama
Brak objawów to jaki objaw ??? Dziewczyny kiedy miałyście jakieś dolegliwości ciążowe ?? W jakim tygodniu było widać serduszko ? Kiedy miałyście pierwsze mdłości ? Mi nic nie dolega ,nawet mnie piersi nie bolą i są cały czas takie same , po za bólem brzucha od czasu do czasu i pachwin nic mi nie jest ,,czasami coś pulsuje w pochwie..dziś 22 dzień po transferze ,na USG zarodek tam gdzie powinien być a kolejne USG za dwa tygodnie..
u mnie jakiekolwiek objawy pojawiły sie ok 7 tc. Po transferze nic nie czułam, piersi małe, nic nie strzykało, nawet senna nie byłam (a przy biochemicznej tylko spałam). Byłam pewna że nic z tego zresztą pisałam tutaj że nic nie czuje zero, a udało sie. mało tego teraz tez nic nie czuje procz bolacych piersi i rosnacego brzuszka :) za wczesnie na objawy. U mnie w 5+6 nie bylo serduszka a w 6+5 juz pięknie biło :)

Brak objawów to jaki objaw ??? Dziewczyny kiedy miałyście jakieś dolegliwości ciążowe ?? W jakim tygodniu było widać serduszko ? Kiedy miałyście pierwsze mdłości ? Mi nic nie dolega ,nawet mnie piersi nie bolą i są cały czas takie same , po za bólem brzucha od czasu do czasu i pachwin nic mi nie jest ,,czasami coś pulsuje w pochwie..dziś 22 dzień po transferze ,na USG zarodek tam gdzie powinien być a kolejne USG za dwa tygodnie..
Mam za sobą 4 ciąże i ... każda z objawami różnie. Nie patrz na to. 😉 Wszystko możesz odczuwać a tylko USG prawdę powie.

Osobiście uważam, że błogosławieństwem jest być w ciąży i nie mieć objawów. Objawy to nie wyznacznik dobrze rozwijającej się ciąży.

u mnie pierwsze dolegliwosci byly w polowie 8tc. Piersi nie bolaly mnie nigdy. Serduszko pojawia sie ok 25dpt wiec mozesz isc na usg wczesniej.
Bol pachwin to dobry znak. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Za wczesnie na jakiekolwiek objawy, w naturalnej coazy nawet jeszcze nie robilabys testu. Spokojnie.

u mnie jakiekolwiek objawy pojawiły sie ok 7 tc. Po transferze nic nie czułam, piersi małe, nic nie strzykało, nawet senna nie byłam (a przy biochemicznej tylko spałam). Byłam pewna że nic z tego zresztą pisałam tutaj że nic nie czuje zero, a udało sie. mało tego teraz tez nic nie czuje procz bolacych piersi i rosnacego brzuszka :) za wczesnie na objawy. U mnie w 5+6 nie bylo serduszka a w 6+5 juz pięknie biło :)
To u mnie identycznie ,też nie było jeszcze słychać serduszka i też było 5+6 był pęcherzyk i zarodek. Objawów żadnych ,piersi nic..tylko ja mam dopiero USG za dwa tygodnie ..!! Jak ja to wytrzymam. Dziękuję za info bo tak się zastanawiałam własne że nie było echa a u niektórych dwa do później USG i było serduszko !

Jezu u mnie dziś wychodzi 7t1d i też te objawy takie opłakane , piersi przy dotyku cos tam może bola ale ogólnie czuję się 'nie ciążowo'. Stresuje się okropnie bo dziś mam pierwsze USG [emoji85] skręca mnie z nerwów !
Będzie dobrze 🙂 ja też na początku chciałam już mieć te objawy ciążowe, żeby brzuch rósł jak najszybciej żebym w końcu uwierzyła że jestem w ciąży ☺️😁 ja na szczęście nie wymiotowałam, ale miałam mdłości na różne zapachy. Także pierwszy trymestr luzik. Później się zaczyna 🙄 zgagi niemiłosierne, skórcze łydek w nocy takie silne że płakać się chce, opuchnięte kostki, ledwo buty zakładam, brzuch wielkości porodowego a ja jeszcze dwa miesiące z hakiem 🥴🤭 także tak... Piękny stan ale upierdliwy. Dziewczyny naprawdę życzę Wam jak najmniej objawów 😀😉

Jezu u mnie dziś wychodzi 7t1d i też te objawy takie opłakane , piersi przy dotyku cos tam może bola ale ogólnie czuję się 'nie ciążowo'. Stresuje się okropnie bo dziś mam pierwsze USG [emoji85] skręca mnie z nerwów !
Kciuki zaciśnięte ✊😘 będzie pięknie ❤️🙏

reklama
Do góry