reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Staramy się teraz naturalnie o dziecko bo wyniki reszta jest dobra drożność jest ok gdzie wcześniej inny lekarz badał drożność i był niedrożny .Mamy już córeczkę zaraz będzie miała 3 latka z In Vitro z drugiej procedury ,trzeci transfer się udał ale wtedy ja miałam AMH 3 a teraz 0,41 no załamana jestem czy z tym da się zajść naturalnie ile komórek miałaś pobranych przy tak niskiej rezerwie?
2 komórki, miałam protokół.dlugi ponad 30 dni stymulacji, ale obie komórki prawidłowo się zaplodnily, zaraz będę rodzic córcię po 1 transferze, 2 zarodek mamy jeszcze zamrożony

reklama
Brak objawów to jaki objaw ??? Dziewczyny kiedy miałyście jakieś dolegliwości ciążowe ?? W jakim tygodniu było widać serduszko ? Kiedy miałyście pierwsze mdłości ? Mi nic nie dolega ,nawet mnie piersi nie bolą i są cały czas takie same , po za bólem brzucha od czasu do czasu i pachwin nic mi nie jest ,,czasami coś pulsuje w pochwie..dziś 22 dzień po transferze ,na USG zarodek tam gdzie powinien być a kolejne USG za dwa tygodnie..
u mnie jakiekolwiek objawy pojawiły sie ok 7 tc. Po transferze nic nie czułam, piersi małe, nic nie strzykało, nawet senna nie byłam (a przy biochemicznej tylko spałam). Byłam pewna że nic z tego zresztą pisałam tutaj że nic nie czuje zero, a udało sie. mało tego teraz tez nic nie czuje procz bolacych piersi i rosnacego brzuszka :) za wczesnie na objawy. U mnie w 5+6 nie bylo serduszka a w 6+5 juz pięknie biło :)

Brak objawów to jaki objaw ??? Dziewczyny kiedy miałyście jakieś dolegliwości ciążowe ?? W jakim tygodniu było widać serduszko ? Kiedy miałyście pierwsze mdłości ? Mi nic nie dolega ,nawet mnie piersi nie bolą i są cały czas takie same , po za bólem brzucha od czasu do czasu i pachwin nic mi nie jest ,,czasami coś pulsuje w pochwie..dziś 22 dzień po transferze ,na USG zarodek tam gdzie powinien być a kolejne USG za dwa tygodnie..
Mam za sobą 4 ciąże i ... każda z objawami różnie. Nie patrz na to. 😉 Wszystko możesz odczuwać a tylko USG prawdę powie.

Osobiście uważam, że błogosławieństwem jest być w ciąży i nie mieć objawów. Objawy to nie wyznacznik dobrze rozwijającej się ciąży.

u mnie pierwsze dolegliwosci byly w polowie 8tc. Piersi nie bolaly mnie nigdy. Serduszko pojawia sie ok 25dpt wiec mozesz isc na usg wczesniej.
Bol pachwin to dobry znak. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Za wczesnie na jakiekolwiek objawy, w naturalnej coazy nawet jeszcze nie robilabys testu. Spokojnie.

u mnie jakiekolwiek objawy pojawiły sie ok 7 tc. Po transferze nic nie czułam, piersi małe, nic nie strzykało, nawet senna nie byłam (a przy biochemicznej tylko spałam). Byłam pewna że nic z tego zresztą pisałam tutaj że nic nie czuje zero, a udało sie. mało tego teraz tez nic nie czuje procz bolacych piersi i rosnacego brzuszka :) za wczesnie na objawy. U mnie w 5+6 nie bylo serduszka a w 6+5 juz pięknie biło :)
To u mnie identycznie ,też nie było jeszcze słychać serduszka i też było 5+6 był pęcherzyk i zarodek. Objawów żadnych ,piersi nic..tylko ja mam dopiero USG za dwa tygodnie ..!! Jak ja to wytrzymam. Dziękuję za info bo tak się zastanawiałam własne że nie było echa a u niektórych dwa do później USG i było serduszko !

Jezu u mnie dziś wychodzi 7t1d i też te objawy takie opłakane , piersi przy dotyku cos tam może bola ale ogólnie czuję się 'nie ciążowo'. Stresuje się okropnie bo dziś mam pierwsze USG [emoji85] skręca mnie z nerwów !
Będzie dobrze 🙂 ja też na początku chciałam już mieć te objawy ciążowe, żeby brzuch rósł jak najszybciej żebym w końcu uwierzyła że jestem w ciąży ☺️😁 ja na szczęście nie wymiotowałam, ale miałam mdłości na różne zapachy. Także pierwszy trymestr luzik. Później się zaczyna 🙄 zgagi niemiłosierne, skórcze łydek w nocy takie silne że płakać się chce, opuchnięte kostki, ledwo buty zakładam, brzuch wielkości porodowego a ja jeszcze dwa miesiące z hakiem 🥴🤭 także tak... Piękny stan ale upierdliwy. Dziewczyny naprawdę życzę Wam jak najmniej objawów 😀😉

Jezu u mnie dziś wychodzi 7t1d i też te objawy takie opłakane , piersi przy dotyku cos tam może bola ale ogólnie czuję się 'nie ciążowo'. Stresuje się okropnie bo dziś mam pierwsze USG [emoji85] skręca mnie z nerwów !
Kciuki zaciśnięte ✊😘 będzie pięknie ❤️🙏

reklama
Do góry