reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gotagora gratuluje synka i zycze corci ale najwazniejsze zeby zdrowo rosli bez wzgledu na plec ( ale parka to cos fajowego, tez bym tak chciala)
Sylwia nie znam sie zbytnio jak z tymi lekami jest, ale ja chyba na Twoim miejscu tez bym zaryzykowala i wziela je dzis
Fusun trzymam kciuki za Twoje zarodki oby sie dobrze dzielily i bylo ich jak najwiecej
Molla Sciskam i &&&&&&&&&&&
Ikasia udane wizyty, ja w w przyszlym tygodniu a na razie czekam na @

reklama
Witajcie Kochane
Dziś byłam na wizycie, na szczęście potwierdził,że w poniedziałek punkcja...bardzo się cieszę. Pytałam też o przygotowanie do transferu...i szok :szok: praktycznie można przyjść z biegu , byle mieć koszulkę i kapcie przy sobie :szok: Dziwię się, bo gdzieś tu czytałam ,że żadnych kosmetyków, mycia zębów i kąpieli w tym dniu nie wolno. Jeżeli chodzi o wypełnienie pęcherza to tylko jeden lekarz tego wymaga a inni nie. Dowiem się w środę co z pęcherzem , bo w czwartek będę mieć transfer jak wszystko pójdzie zgodnie z planem...mam nadzieję,że tak :-)

Dzwonił doktorek i powiedział, że z 11 pobranych komórek 10 było prawidłowych i na dzień dzisiejszy mamy sześcioro dzieci. Poprzednim razem było 7, które się dzieliły po zapłodnieniu. Co z tego, skoro żaden nie dotrwał do mrożenia... Jestem pełna obaw jak będzie tym razem...

Proszę się ze mnie nie śmiać :-p gdzieś to wyczytałam, dlatego od razu pytałam doktorka, bo nie wyobrażam sobie wogóle funkcjonowania na " brudasa" a co dopiero się gdziekolwiek wybrać.
Fusun szóstka to ładna liczba...będzie dobrze..wiara, wiara i jeszcze raz wiara....trzymam &&& już dziś:-)
martka zleciało okropnie szybko...martwię się tylko trochę , bo nikt do końca mi nie powiedział ilu komórek można się spodziewać, nawet dziś lekarz nie chciał nic mówić, ponoć dopiero w poniedziałek...tyle to wiem sama:wściekła/y: na szczęście mamy być już na 9- tą...jejku ale się cieszę. Wybaczcie,że tak świruję ,jestem podekscytowana..to mój pierwszy raz i wszystko jest dla nie nowe:-)

Witajcie dziewczynki w ten piękny słoneczny dzień!
Wysprzątałam dom więc mogłam teraz Was poczytać :-)
Gotadora gratulacje za pięknego syneczka i śpiącą piękną królewnę!!!
Fusun no to piękna szósteczka dzieciaczków jak wygrana szóstka w totlotka:-D Uwierz a wszystko się stanie jak zechcesz.

reklama
Do góry