U mnie w nabłonku był 70% ale w poscielisku w 30%Tam komentarz tłumaczy on co chodzi z endometrium, a nk w drugiej BCI powinny być poniżej 70.
To ok ?
W komentarzu miałam w 7 dobie młodsze Endo a ty ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w nabłonku był 70% ale w poscielisku w 30%Tam komentarz tłumaczy on co chodzi z endometrium, a nk w drugiej BCI powinny być poniżej 70.
Trzymaj sie kochana, uchlej sie, wyplacz ile tylko pptrzebujesz az spokojnie nabuerzesz sil do dalszej walkiI w ogóle chciałam podziekować każdej z Was za dziś. Dzięki za wsparcie, porady, trzymanie kciuków. To wzruszające, że obce osoby mogą być takim oparciem (dopiero wyypiłam łyk wina żeby nie było, a i tak się popłakałam pisząc to, jprdl )
Coś wiem o tych czarnych myślachZestresowana [emoji85] objawow też jakiś większych nie odczuwam ale dziś jest 6t1d więc jeszcze bardzo wczesnie. We wtorek mam wizytę i czarne myśli mnie nie opuszczają ... Mimo tak cholernie wielkiego pragnienia żeby było dobrze ,ciężko sobie to jakoś poukładać . No ale niestety nic tu nie zależy ode mnie więc muszę czekać [emoji120]
Nk to ten trzeci wiersz i tam masz tylko ilość i normy. Te dwa wyżej mówią o dojrzałości endometrium. Ja w 7 dobie miałam ogniskowo zbyt dojrzałe, więc mam lekkie przesunięcie okna, transfer mam mieć przed 5 doba po owulacji.U mnie w nabłonku był 70% ale w poscielisku w 30%
To ok ?
W komentarzu miałam w 7 dobie młodsze Endo a ty ?
Czekamy. Myśle ze jutro będą wieczorem. Teraz tyle testów się robi, ze coraz dłużej się czeka.No to dobrze. Masakra z tym Covidem!
@Stylenka jak te Wasze testy?
Dokładnie, Ty musisz tylko dbać o siebie i na tyle ile się da opędzać czarne myśli. Trzymam kciuki, jak każda z nas tutaj :*
Też uwazam, że dieta pomaga. Mi pobrali 18 komórek, z czego 13 dojrzałych. Mam 36,5 roku i amha 2,7.Ja mam duże amh i miałam 20 komórek. A próbowałaś jakiejś diety na płodność. Moim zdaniem mi bardzo pomogła. Z tych 20 i tak 10 miałam tylko dojrzałych. Nie chcę myśleć co by było bez diety.
Jeśli zarodek 5 dniowy to lekarz mi mówił, że jeśli w 6-7dpt nie ma jeszcze bety to jest 10% szans że może pojawić się do 10dpt
Twoje zdrowie, też na smutno.Beta <0,2. To kto otwiera dziś wino? ja na smutno...