reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
I w ogóle chciałam podziekować każdej z Was za dziś. Dzięki za wsparcie, porady, trzymanie kciuków. To wzruszające, że obce osoby mogą być takim oparciem (dopiero wyypiłam łyk wina żeby nie było, a i tak się popłakałam pisząc to, jprdl :p)
Trzymaj sie kochana,❤️❤️❤️ uchlej sie, wyplacz ile tylko pptrzebujesz az spokojnie nabuerzesz sil do dalszej walki

Zestresowana [emoji85] objawow też jakiś większych nie odczuwam ale dziś jest 6t1d więc jeszcze bardzo wczesnie. We wtorek mam wizytę i czarne myśli mnie nie opuszczają ... Mimo tak cholernie wielkiego pragnienia żeby było dobrze ,ciężko sobie to jakoś poukładać . No ale niestety nic tu nie zależy ode mnie więc muszę czekać [emoji120]
Coś wiem o tych czarnych myślach 😉
Mam nadzieję, że twój organizm był tak dokarmiony tymi wszystkimi lekami, że będzie teraz silniejszy i dzieciątko zostanie z tobą na 9 miesięcy ❤️

U mnie w nabłonku był 70% ale w poscielisku w 30%
To ok ?
W komentarzu miałam w 7 dobie młodsze Endo a ty ?
Nk to ten trzeci wiersz i tam masz tylko ilość i normy. Te dwa wyżej mówią o dojrzałości endometrium. Ja w 7 dobie miałam ogniskowo zbyt dojrzałe, więc mam lekkie przesunięcie okna, transfer mam mieć przed 5 doba po owulacji.

No to dobrze. Masakra z tym Covidem!
@Stylenka jak te Wasze testy?
Czekamy. Myśle ze jutro będą wieczorem. Teraz tyle testów się robi, ze coraz dłużej się czeka.
Jeśli moje dziecię będzie pozytywne, to od razu my na test, aby nie mieć kwarantanny. My zdążyliśmy wziąć 3 dawkę a moja córka miała mieć w poniedziałek, bo już pojawiają się skierowania dla dzieciaków. Jak dla mnie to o miesiąc za późno. Bo teraz przez szkoły przetacza się Covid.

Dokładnie, Ty musisz tylko dbać o siebie i na tyle ile się da opędzać czarne myśli. Trzymam kciuki, jak każda z nas tutaj :*
Ja mam duże amh i miałam 20 komórek. A próbowałaś jakiejś diety na płodność. Moim zdaniem mi bardzo pomogła. Z tych 20 i tak 10 miałam tylko dojrzałych. Nie chcę myśleć co by było bez diety.
Też uwazam, że dieta pomaga. Mi pobrali 18 komórek, z czego 13 dojrzałych. Mam 36,5 roku i amha 2,7.
Dieta działa.

Czy ktoraś leczy się w Małopolsce? Jakie wrażenia i doświadczenia? Którego dr polecacie, a kt szczególnie nie polecacie? Będę wdzięczna..

Dziewczyny nie chce pisać do każdej z osobna .chciałam tylko wam powiedzieć że mój mąż miał bardzo kiepskie nasienie..mogę nawet wam jutro zrobić zdjęcia..próbowaliśmy różnych suplemenrow..ktoś kiedyś polecił mi siplemtt h500 jest to bardzo silny i dobry antyoksydant z firmy coral plus..nie chce reklamować suplementów ale mój mąż to bral z tej firmy brał również selen i cynk plus sedorw alfa z polecenia dr. Nie wiem czy to to czy to zabieg okoliczności ale nasza morfologia skoczyła do 3 a ilość z 65 na 130 milionów...może komuś się przyda ,może ktoś wypróbuję..h500 działa na stres antyoksydanxyjnu i na plemniki a selen pełni ważną rolę.
My braliśmy wcześniej tone siplemrow i nic a z tej firmy nam pomogły, selen cynk i h500..życzę wszystkim wytrwałości i tego cudu ...trzymajcie się kochane...jeszcze będzie normalnie ,

Załączniki

• Screenshot_20220123-093328.png
    Screenshot_20220123-093328.png
    164,4 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Hej dziewczyny czy możecie polecić jakąś klinikę w Czechach. Coraz poważniej myślę o tym żeby tam spróbować skoro tu już 3 transfery się nie udały

Do góry