reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny tak mi się wydaje, że potrzeba trochę wiary i cierpliwości. Przecież za którymś razem musie udać, skoro innym się udaje to dlaczego nam nie. Nie może być cały czas pod górkę, przychodzi taki pewien moment i musi być z górki.

Przede mną drugie podejście. Wcale się nie nastawiam, że się uda, ale wierzę że być może tak będzie. Pozytywne myślenie też jest ważne w tej całej sytuacji. Joasiu przekazuję Ci wirtualnie trochę pozytywnego myślenia pozwól, że resztę zachowam dla siebie :tak:

reklama
witam kobietki :-)

dziękuje Wam za wszystkie kciuki :-)

Fusun zaciskam mocno moje potrójne piąstki za Twoje zarodeczki &&&&&& nie mogę się już doczekać wiadomości od Twojego doktora

Molla trzymam kciuki za Ciebie i za maluszka - aby był tak samo silny jak Ty &&&&&&

Lawendowy Sen, Madzialenak, Aduś, Avocado, Milagros :-) dziękuje Wam za przemiłe spotkanie. Avocado przepraszam,że nie pożegnałam się z Tobą, tak się zagadałam z Aduś, że ... cóż - w tym momencie zniknęłaś ;-)

u nas wszystko dobrze, znamy nawet płeć jednego bąbelka - rozrabiaka jest chłopcem, drugi spał i za nic nie chciał przerywać snu - mam cichą nadzieję,że to Królewna ;-)

ciężko mi się jechało, brzuch trochę dokuczał szczególnie przy zmianie biegów, chyba muszę M poprosić aby następne autko było z automatem, bo marzyłam o tym 200 km ... na dodatek pas mi brzuch uciskał, podłożyłam szalik i było lepiej, pewnie będę spać jak niemowlak :-D

a tak z zupełnie innej beczki, to wczoraj w nocy zgłosiłam moją Almę do konkursu i właśnie przeczytałam potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia :-) link poniżej - mogłaby wygrać trochę jedzenia :baffled:

Pies na Medal-Olsztyn Dzień Po Dniu - Zdjęcie #1039904 - Olsztyn

Lawendowy Sen na pewno znajdziemy powód abym zjawiała się czasem w Gdańsku ;-)

Gotadora dobrze, że dojechałaś cała i zdrowa, czekałam na wieści od Ciebie. Oczywiście gratuluję synka i trzymam kciuki, aby drugi maluszek okazał się dziewczynką :tak:
Kolorowych snów :-)

Gotadora, super, że już jesteś w domku.
A do pasów musisz dokupić sobie adapter
Adapter do pasów dla kobiet w ciąży Clippasafe Advanced - Podróż autem

Jeszcze raz gratuluję Księcia. I trzymam kciuki za Królewnę, żeby się nią okazała.

305653_351597211603902_718866530_n.jpg

reklama
Lilia ja też uważam ze wkoncu się musi udać....Ja jakoś staram sie nie wybiegac w przyszłośc...wszystko planuję etapami...teraz moim etapem jest poniedzialkowa wizyta w Invimedzie...i dowiem sie co lekarz zadecyduje...chcialabym podchodzic do crio juz w tym cyklu...ale jak każą czekać to poczekam...wiem ze one tam na mnie czekają...
Dalej zastanawiam sie ile wziąc tym razem....moze jedna na dwa sie zdecydowac??zobaczymy jakiej jakosci sa....chociaz tutaj byl niby idealny a się nie udalo...wiec chyba reguly nie ma///:happy:

U mnie @ sie wkoncu rozkręcila na dobre...bo przez 2 dni to bylo bardziej kapanie...a dzisiaj rano obudzialam sie juz z potwornym bolem brzucha...i cala zalana....wiec mam nadzieje ze tam sie wszystko oczyszcza ladnie:)

Gotadora ​ serdecznie gratuluje syneczka...imie juz macie wybrane jakies??:)

Do góry