Covid? Kocka Ty teraz? Przykro mi bardzo.Aa rozumiem. A to są też zarodki od par z problemami z plodnoscia? Czy np. ludzie mogą za jakieś wynagrodzenie oddać swoje komórki, plemniki? Coś na zasadzie jak na amerykańskich filmach, że faceci zarabiają oddając spermę do banku nasienia? Pytam z czystej ciekawości i niedzielnych nudów uwięziona z powodu covidu w domu
reklama
agulla84
Fanka BB :)
Aa rozumiem. A to są też zarodki od par z problemami z plodnoscia? Czy np. ludzie mogą za jakieś wynagrodzenie oddać swoje komórki, plemniki? Coś na zasadzie jak na amerykańskich filmach, że faceci zarabiają oddając spermę do banku nasienia? Pytam z czystej ciekawości i niedzielnych nudów uwięziona z powodu covidu w domu
agulla84
To nie są zarodki od par leczących się. Pochodzą z dawstwa komórek i spermy .Aa rozumiem. A to są też zarodki od par z problemami z plodnoscia? Czy np. ludzie mogą za jakieś wynagrodzenie oddać swoje komórki, plemniki? Coś na zasadzie jak na amerykańskich filmach, że faceci zarabiają oddając spermę do banku nasienia? Pytam z czystej ciekawości i niedzielnych nudów uwięziona z powodu covidu w domu
Także jak założysz grupę tutaj daj znać chętnie dołączę. Podobnie jak Ty nie chce się udzielać na tej grupie na fbWidzę kochane ze jest nas coraz więcej leczących się w Cz
Ja się zdecydowałam na Czechy po nieudanej procedurze w Polsce. Mają ponoć lepsze zaplecze embriologiczne. I skuteczność też większą dziewczyny które nie miały w Polsce wogole zarodków tam mają po kilka więc stwierdziłam że sproboje może akurat się uda.Dlaczego wybieracie czeskie kliniki? Mają wyższa skuteczność?
Ja bylam w BrnieAlbo tutaj grupe zamknietą albo na WhatsApp. Duzo jest tutaj osob jezdzacych do Czech?
agulla84
Chętnie bym założyła taka grupę tyło nie bardzo wiem jak to zrobićTakże jak założysz grupę tutaj daj znać chętnie dołączę. Podobnie jak Ty nie chce się udzielać na tej grupie na fb
I super, to daje większą szanse na zdrowy zarodek!To nie są zarodki od par leczących się. Pochodzą z dawstwa komórek i spermy .
Nooo taki pech... Miałam mieć jutro transfer i niestety nic z tego. Dla smaczku powiem, że miałam 7 wizyt przygotowawczych do transferu czyli 2tys w piach. Tak się trafiło nieszczęśliwieCovid? Kocka Ty teraz? Przykro mi bardzo.
reklama
Joanna6
Zaciekawiona BB
Cześć,
Jestem świeżo na forum, świeżo też po transferze zarodka, jeszcze przed badaniami. Starałam się nie czytać nic i czekać, ale dziś wymieklam i mam do was kilka pytan. Czy uporczywy ból z prawej strony to zła wróżba? Takie trochę uczucie ciała obcego, szarpania. Po tygodniu od transferu raczej nie powinno być żadnych objawów?
Jestem świeżo na forum, świeżo też po transferze zarodka, jeszcze przed badaniami. Starałam się nie czytać nic i czekać, ale dziś wymieklam i mam do was kilka pytan. Czy uporczywy ból z prawej strony to zła wróżba? Takie trochę uczucie ciała obcego, szarpania. Po tygodniu od transferu raczej nie powinno być żadnych objawów?
Podziel się: