Super pamiętasz może na jakim stadium rozwoju były w dbiu transferu?Powiem Ci tak.Pierwsza stymulacja-4 jajeczka,2 podane,1 sie nie zapplodnilo,1 nie doczekalo do 5 doby.Transfer nieudany.2 stymulacja 5 jajeczek,2 podane,1 sie nie zaplodnilo,1 nie dotrwal do 5 doby,1 z 5 doby jest na zimowisku.Transfer udany mam coreczke.Oba transery byly w 3 dobie.Takze trzydniowce tez daja rade-moj wlasnie mnie kopie bo spac nie chce
reklama
Ale pesel! 222222.....Dodane ! Ciężko będzie zapomnieć taka datę [emoji6][emoji8]
Kiedy ten czas zleciał ?! Szok [emoji846]
Magda 1234
Fanka BB :)
. Jutro kochana jutro...ach...będzie się działo ...Ja tak czytam i myslalam, ze test zrobiłaś A Ty mi tu o piesku piszesz
Magda 1234
Ja też jak wyszłam z transferu strasznie przeżywałam i jeszcze krew że może coś nie tak ...wzięłam książkę i tam nie wciągnęła że 1 tydzień jakoś przeleciał..pogoda do spacerów nie skłaniała...ten tydzień gorzej bo a t coś boli a to coś kłuje ...trudny to czas bo każda wyobraża sobie jak to by było ..taki maluszek kochany obok nas...trzeba nie dużo siły ale potem jak już nadejdzie ten czas i będziemy tulić w ramionach swoje dzieci ...zabliźnia się nasze rany..życzę wam wszystkim by każda się doczekała swojego szczęścia a za mnie trzymajcie kciuki za jutrzejszą betęJeszcze raz Ci dziękuję. Ja ogólnie nie jestem beksą, ale dzisiaj targają mnie mocne uczucia. Zaraz po wyjściu z transferu sie poryczałam.
Będę myśleć pozytywnie, zdrowa dieta i odpoczynek, a od 4 doby spacery! masz jeszcze jakieś rady?
Blastocysta oznaczona jako BL.4.1.2. Embriolog powiedział, że to najwyższa klasa. Nie znam się na tych oznaczeniach..A jaki zarodek był ? Jeżeli blastocysta w najwyższej fazie rozwoju to gratulacje;-)
Tak czy siak zarodek się zaimplantował jeżeli nie było zastrzyków z pregnylu itp czyli hcg.
A co będzie dalej teraz to tylko przyrost. No, ale świetnie rokuje. Około 6dpt będzie beta z 30-40 czyli wysoka ;-)
Zastrzyku nie miałam. Kolejna weryfikacja będzie w 7dpt czyli w czwartek.
Doktorka dołożyła mi dzis prolutex bo prog jest średni..
Czekam na cud!
Trzymamy! Dawaj znać koniecznieJa też jak wyszłam z transferu strasznie przeżywałam i jeszcze krew że może coś nie tak ...wzięłam książkę i tam nie wciągnęła że 1 tydzień jakoś przeleciał..pogoda do spacerów nie skłaniała...ten tydzień gorzej bo a t coś boli a to coś kłuje ...trudny to czas bo każda wyobraża sobie jak to by było ..taki maluszek kochany obok nas...trzeba nie dużo siły ale potem jak już nadejdzie ten czas i będziemy tulić w ramionach swoje dzieci ...zabliźnia się nasze rany..życzę wam wszystkim by każda się doczekała swojego szczęścia a za mnie trzymajcie kciuki za jutrzejszą betę
Justi92
Właśnie śmiałam się do męża że mamy szczęście do takich dat. Data naszego ślubu to 18.08.2018rDodane ! Ciężko będzie zapomnieć taka datę [emoji6][emoji8]
Kiedy ten czas zleciał ?! Szok [emoji846]
Justi92
Mam nadzieję że dotrzymamy do tego terminu mam leżeć (i zaciskać nogi ) mam nadzieję że nie wykluje się tydzień wcześniej bo mój profesorek idzie wtedy na urlop i wraca prawie na moją ccHehe właśnie mówiłam mężowi że mogłam wybrać termin cc na 22.02.22 a nie 2 dni później, byłoby łatwiej zapamiętać date to ja dwa dni po tobie kochana
reklama
Eee to wyścigówka :-) beta może się rozkręcać. Mój syn jeszcze wyższe stadium 5.1.1 i 6dpt było 46.Blastocysta oznaczona jako BL.4.1.2. Embriolog powiedział, że to najwyższa klasa. Nie znam się na tych oznaczeniach..
Zastrzyku nie miałam. Kolejna weryfikacja będzie w 7dpt czyli w czwartek.
Doktorka dołożyła mi dzis prolutex bo prog jest średni..
Czekam na cud!
Jakby było 1.1.2 czyli wczesna bladtocysta to ona nawet o jeden dzien może później się zaimplantować. No, ale to nie matematyka i zarodki nie rozwijają się liniowo.
Podziel się: