reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Boże dziewczyny potrzebuje otuchy … siedzę w poczekalni i czekam na założenie implantu. Kurcze boje się
😱
uciekłabym stąd najlepiej. Mam straszne obrazy w głowie co mi będą robic..
Ty taka babka nie dasz rady...kto jak nie Ty.😘😘😘

reklama
Byłaś na cyklu naturalnym, sztucznym czy świeżo po punkcji? Jakieś przyjmowałaś leki?
Po punkcji zamrożono mi zarodki i po jakiś 2-3 miesiącach miałam transfer. Od drugiego dnia cyklu brałam estrofem, do którego potem dodali mi luteine i w dniu transferu miałam pół ampułki zastrzyku pregnyl (nie pamiętam dokładnie nazwy), no i przez 4 dni od transferu brałam jeszcze 2tabletki relanium dziennie.

Dziewczyny tak czytam sobie o tych badaniach zarodków i sama nie wiem. Jestem trochę niedoświadczona (miałam jeden nieudany transfer). Czy każdy powininen badać zarodki? czy są jakieś konkretne wskazania? Jak jest orientacyjny koszt takiego badania? My z 3 komórek mieliśmy 2 zarodki, w tym cyklu widać 8 pęcherzyków, więc może być więcej...

reklama
Przeżyłam ufff No ciekawe doświadczenie. Jeszcze nic nie czuje. Zostaje tylko paracetamol bo karmie jeszcze.
@motylek24 sam implant 3-3,5tys. Dodatkowo koronka później z 2-3tys

Do góry