reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Proszę o linki. Do tych sportowców 😂
Nie piszą - bo spisek 😂
Bo czipy, bo martwe płody 😂

Dobrze ze In vitro jest oparte na rzetelnych badaniach. Ufff :) a może nie? Może to z kryształowej kuli ? Czary - mary?

Ja nie rozumiem, ze ktoś chodzi do lekarza i przyjmuje te zastrzyki itp i wtedy jasne, ekspert. Zna się.
Ale na szczepionkach to nie. Bo przecież nikt ich nie przebadał, wziął wiadro z jakaś substancja wykopana ze studni i teraz szczepi tych wszystkich imbecyli.
Wypraszam sobie ! Nie jestem imbecylem. A zaszczepiłam się. I już nawet dawką przypominającą. Moje 3 miesięczne dziecko miało covida. 11 letni syn też.
Jeżeli jesteś na nie to Twoja sprawa. Ale osoby zaszczepione nie wyzywają Cię tutaj od imbecyli. Więc hamuj.
A co do leków do in vitro. Też nie wiesz co bierzesz i co sobie wstrzykujesz. Taka pewna jesteś, że wiesz ?

reklama
Wypraszam sobie ! Nie jestem imbecylem. A zaszczepiłam się. I już nawet dawką przypominającą. Moje 3 miesięczne dziecko miało covida. 11 letni syn też.
Jeżeli jesteś na nie to Twoja sprawa. Ale osoby zaszczepione nie wyzywają Cię tutaj od imbecyli. Więc hamuj.
A co do leków do in vitro. Też nie wiesz co bierzesz i co sobie wstrzykujesz. Taka pewna jesteś, że wiesz ?
Hej!stylenka jest za szczepionkami i to bylo napisane tak ironicznie do mnie.😉Takze nie miala ona zamiaru kierowac tych slow do wszystkich zaszczepionych.

Widze, ze racje musisz miec. A w takiej sytuacji nie da sie dyskutowac na argumenty. Czytalas czym jest amantadyna i dlaczego nie robi sie nad nia badan w kierunku covid ? Sprawdzilas ile ludzi w ostatnich dobach umarlo w Izraelu ? No to sie sama wysil i sprawdz. Niestety propaganda ma to do siebie , ze moze ja uprawiac kazdy, bo wiedzy nie potrzebuje zadnej ...
Brawo za mądre i rzeczowe komentarze. Dziewczyny, to forum jest po ty by sie wspierać, a i owszem. Ale też jest to forum o tematyce medycznej. Jeśli ktoś ma jakieś zdanie na temat medyczny to niech to czymś poprze, a nie domysłami typu "a wiesz ilu sportowców umiera? " czy "lekarze nie chca leczyc". To forum czyta wiele dziewczyn, w tym mlodych, proszę nie wrzucajcie tu antyszczepionkowej propagandy. Niech każdy ma swoje zdanie, no ale ja nie godzę sie na powielanie bzdur. Czy ktos sie zastanowi co czuje lekarz, który kształci sie wiele lat, ciężko pracuje, poświęca swoje zycie prywatne żeby ratować ludzi, a później musi czytać takie komentarze opierające sie na powielanych teoriach spiskowych z internetu? Dla mnie lekarz jest autorytetem i zawsze w sprawach medycznych bede stawiala go na pierwszym miejscu, przed kolegą z fb, który ledwo zdawal z klasy do klasy, a teraz twierdzi, że posiada tajemną wiedzę.. Jeśli chcecie to sami sie nie szczepcie, ale nie mąćcie w głowach ludziom, którzy szukają rzetelnych opinii.

Na tym forum my sobie nie "Paniujemy"😉
W naszym kraju nie leczy sie ludzi na covid bo jak jestes chory siedz w domu i czekaj az albo przejdzie samo albo bedziesz na tyle slaby ze zabiora ciebie pod respirator.W szpitalach ludzie sa juz w skrajnych przypadkach bo jak im wychodzi pozytywny test to nikt ich leczyc nie chce.A w szpitalach ludzie umieraja bo opieki nie ma.Moja tesciowa pojechala bez covida-2 razy tam miala robiony wymaz byl negatywny.Zmarla bo nagle bo nikt jej bawet szklanki wody nie podal-tesciowa po kilku udarach nie mowiaca i nie sprawna.A na karcie wpisali jej co?covid! Jak widze w tv jak to pilegniarki z powolania udostepniaja swoje telefony i lacza pacjentow z rodzinami to nie wiem czy sie smiac czy plakac.
Moj tesc choruje na nowotwor.Przebywa w takim hotelu przy szpitalnym.Robia mu test na covid raz w tygodniu.Ale ma zastrzezone ze jak wyjdzie pozytywny ma na wlasna reke-czyli np.autobusem wracac do domu.Czyli chorego czlowieka nie beda leczyc tylko wysylaja do domu a po drugie niech zaraza wszystkich z ktorymi bedzie mial przy okazji stycznosc.
Poza tym dlaczego ludzi nie leczy sie amantadyna?Lekarze maja zakaz jej przepisywania tylko dla SMowcow moga przepisac.Bo jest tansza niz szczepionki.
Lekarze tez sa podzieleni a skoro oni nie maja jednej wersji to jak dla mnie jest cos na rzeczy.
A poza tym Izrael zaszczepil sie prawie w 100% a ludzie umieraja.

Ostatnia edycja:
Dokładnie, Stylenka napisała to ironicznie. Ale tu masz rację, nie boimy się substancji, które sobie wstrzykujemy przed ifv, a szczepien juz tak, bo tak powiedział kolega, bo ponoc zna kogos kto umarl po szczepieniu.

Oddychaj. Przeczytaj jeszcze raz. Poczuj mój sarkazm,
To osoby nieszczepione nazywają nas imbecylami. Stad mój prześmiewczy ton.
Sama jestem po 3 dawce, zaszczepiłam tez syna. W mojej przychodni co miesiąc szczepie setki ludzi.
I codziennie słyszę historie od moich lekarzy, o tym ile osób im umiera na oddziałach.

Dziękuję kochana, krwawienia póki co ustały.. byłam na wizycie we wtorek i maluszek rozwija się prawidłowo na szczęście ❤️ jest mały krwiaczek u ujścia macicy i nisko ułożona kosmówka ale mam nadzieję że wszystko się unormuje i będę mogła już delektować się ciążą bez stresu 🙏 codziennie sprawdzam maluszka detektorem co też mi pomaga 😘😘
Chce później też kupić detektor, a jaki masz? Zadowolona jesteś z niego?

Chce później też kupić detektor, a jaki masz? Zadowolona jesteś z niego?
Kochana mam jeden kupiłam używany i tak mnie wkurzał.. Jumper JPD-100S6 chcesz to mogę Ci go oddać za koszt wysyłki.. a drugi mam nowy jumper angelsounds jpd-100s i jestem z niego zadowolona bardzo :) ten pierwszy chwalą sobie ale mnie wkurzał, nie umiem z nim współpracować

Kochana mam jeden kupiłam używany i tak mnie wkurzał.. Jumper JPD-100S6 chcesz to mogę Ci go oddać za koszt wysyłki.. a drugi mam nowy jumper angelsounds jpd-100s i jestem z niego zadowolona bardzo :) ten pierwszy chwalą sobie ale mnie wkurzał, nie umiem z nim współpracować
Ooo jak miło byłoby z Twojej strony, dubra duszyczko 🤗to wstępnie rezerwuje😃, jak tylko prenatalne 31.01 wypadną ok😊 a od którego tygodnia można podsłuchiwać tętna płodu?

reklama
Do góry