Mam nadzieję, że w końcu udało sie przeprowadzić zabieg u Taty <3Co racja to racja, nastały czasy kiedy covidowcy niestety głównie niezaszczepieni zajmują miejsca w szpitalach. To oni mają pierwszeństwo do miejsca w szpitalu, do respiratora.... Mojemu tacie w zeszłym roku odłożyli zabieg na który czekał rok bo szpital musiał zabezpieczyć łóżka dla pacjentów z covidem. Niestety służba zdrowia w naszym kraju jest strasznie niewydolna.... I odczuwają to wszyscy
reklama
eij
Fanka BB :)
Tak. Załapał się w tym roku w październiku a w listopadzie znowu planowe zabiegi odwoływaliMam nadzieję, że w końcu udało sie przeprowadzić zabieg u Taty <3
eij
Fanka BB :)
PS. W zeszłym już, w końcu mamy styczeńTak. Załapał się w tym roku w październiku a w listopadzie znowu planowe zabiegi odwoływali
We wrześniu a Ty? musieli Cię przestymulowac, ja dałam 19 jajek a mimo tego nic mnie nie bolało ani przed ani poSama punkcja rzeczywiście była spoko, gorzej kilka dni po. Ale teraz będzie dobrze. Musi byc! kiedy konczysz 34 lata?
Nie, mam za niskie AMH, nie mialam hiperki. Prawdopodobnie podczas punkcji uszkodzili mi jakies naczynko i zrobił sie krwiak i zaczal podkrwawiac do otrzewnej. Myślałam, że umrę... teraz dieta latwostrawna przed punkcja, duzo wody i malo stresuWe wrześniu a Ty? musieli Cię przestymulowac, ja dałam 19 jajek a mimo tego nic mnie nie bolało ani przed ani po
Ja w lipcu. Mój luby 6.09We wrześniu a Ty? musieli Cię przestymulowac, ja dałam 19 jajek a mimo tego nic mnie nie bolało ani przed ani po
Znałam jednego lekarza, który się nie zaszczepił. Znałam. Bo umarł. Na Covid.To jest dosc dziwne ze musi w takim razie byc przymus szczepien w sluzbie zdrowia Gdyby kazdy lekarz byl 100% przekonany do tych szczepien to przymusu by nie bylo a tak to hmmm
Ja nie bede sie szczepic i bron Boze dziecka.Bo dzis mowia ze nie szczepimy maluchow a kolejnego juz szczepimy.Na litosc boska kiedy i gdzie oni testuja te szczepionki.
Nie jestem z tych co linczuja szczepionkowcow jak chca byc krolikami doswiadczalnymi ich sprawa.
Wszyscy inni są zaszczepieni, szczepią swoje dzieci i swoich bliskich.
Tu trzeba odróżnić lekarzy od innych pracowników w służbie zdrowia.
Weź mi nie przypominaj bo padnę na zawał . Jak ja bym chciała znaleźć dzieciaka w tej słynnej kapuściefredka84 na walizkach już na którego masz lutego termin? Jak się czujesz?
Mam na 27.02
Na razie zlokalizowalam walizkę w domu, czyli wiem gdzie leży
Myślę że niedługo będę musiała coś do niej włożyć
A co to u ciebie słychać?
reklama
U mnie podobnie.Moje wspomnienia z punkcji są booooskie absolutne zero bólu, mile uczucie przy zasypianiu i pobudce budziłam się ze śmiechem podobno
Będzie dobrze
Na ostatniej wizycie dowiedziałam się, ze chciałam zatrudnić cały personel z kliniki, u siebie. Aż się zdziwiłam jakie stawki proponowałam
Podziel się: