A pomogło lepiej wam poszła kolejna stymulacja ??U nas były przeciwciała u męża i dostał Medrol od profesora.
Ile musiał brać?
Też dostałaś steryd do stymulacji ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pomogło lepiej wam poszła kolejna stymulacja ??U nas były przeciwciała u męża i dostał Medrol od profesora.
Mnie bolal masakrycznie a corcia niedlugo juz bedzie miala 7 miesiecyDziewczyny zaczyna boleć mnie brzuch jak przed @! Moja beta 99 chyba naprawdę nic nie oznacza a ucieszyłam się
No u nas lepiej, ale mąż tez poza tym nie mial słabych wyników. Brał chyba 4 tygodnie przed punkcjaA pomogło lepiej wam poszła kolejna stymulacja ??
Ile musiał brać?
Też dostałaś steryd do stymulacji ?
Ja też u profesora i mówił że mamy się zgłosić przed stymulacja i właśnie da leki dla małżonka.No u nas lepiej, ale mąż tez poza tym nie mial słabych wyników. Brał chyba 4 tygodnie przed punkcja
Mogę tylko napisać że miałam te przeciwciała w sluzie ( w krwi nie) ale dostałam na to właśnie steryd ( encorton) , przy naturalnych staraniach pomogło, niestety cp.Ja też u profesora i mówił że mamy się zgłosić przed stymulacja i właśnie da leki dla małżonka.
Super trzymam kciuki za przyrosty ;* powodzeniaMam wyniki bety 7dpt - 34,60. Pierwszy raz pozytywna beta od 2 lat… wiem ze nie ma co się cieszyć jeszcze, ale nogi sie ugięły ze zaskoczyło
Ogromne kciuki za przyrost [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]Mam wyniki bety 7dpt - 34,60. Pierwszy raz pozytywna beta od 2 lat… wiem ze nie ma co się cieszyć jeszcze, ale nogi sie ugięły ze zaskoczyło