reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
madzialanek...dziękuję ,że pytasz. Do wczoraj czułam się tak jakby leki nie działały...żadnych objawów oprócz tego,że chyba przytyłam z 3 kg. Ale dziś mam takie jakby pulsowania tępe w jajnikach. Ale ogólnie w porządku:-)

Asiu
nic się nie stresuj, że nic nie czujesz. Ja nie miałam żadnych objawów podczas stymulacji. Estradiol masz bardzo ładny:tak: Na pewno będzie kilka dojrzałych oocytów.

Kurcze mam nadzieję ,że z Mollą wszystko OK, bardzo się boję, bo ja pierwsza wyskoczyłam na nią, żeby jechała dziś do kliniki, ale w życiu bym nie przypuszczała,że pojedzie sama:-(

Milenek, beta jest pozytywna,czyli cos sie dzieje :tak: teraz niech slicznie przyrosnie a ja po cichutku juz Ci gratuluje :-)

Ikasia, Tobie rowniez zycze,aby beta CIe milo zaskoczyla.

Gotadora,
widze,ze maluszki zaczynajc figlowac ;-)

Lawendowy, ciesze sie ,ze ze zdrowkiem u Ciebie coraz lepiej. Zdrowiej nam i wracaj do formy :-)

Mayyka, mnie rozniez,wydaje sie ,ze takie brunatne plamienie , to nic groznego.Mnie lakarka mowila,ze to moze byc z szyjki lub uwalniajaca sie stara krew z macicy.Lezenie i odpoczynek jednak nie zaszkodzi.

Molla, czekam na wiesci od Ciebie.

Ostatnia edycja:
Fusun :-) będzie niezłe jajkobranie :tak: trzymam kciuki &&&&&&&

Malinuś ❤❤ moje serduszka usłyszałam 24 dpt :-)

Molla cały czas o Tobie myślę, tak bardzo bym chciała aby to nie było nic poważnego

Madzialenak dziękuje za radę, na razie jest ok, nie mam w domu węgla, do apteki nie poszłam nawet po luteinę dowcipną, bo mi się skończyła, ale że już biorę po 1 tabletce, więc wezmę doustną inaczej i już, w sumie to mam jeszcze dwa dni brać luteinę, boje się trochę tak całkiem byc bez niej, no ale w piątek wizyta i zobaczymy jaki mam progesteron

Hola - leż, leż i leż. Najlepiej do 18 tyg. Po tym czasie krwiaki juz sie nie robia. Niestety - u mnie wracały.Ale po 20 tyg. juz jest spokój.

reklama
Do góry