reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja płaciłam za gonapeptyl 3 zł, menopur 1200 mg ok 60 zł, estrofem coś koło 7 zł, i luteina podjęzykowa i dopochwowa w okolicach 25 zł

Kasieńka to idealnie bo ja miałam 29 i mam 6+2 korygowany :)A ty jesteś na sztucznym cyklu? Ja mam tylko zastrzyk heparynę jakos to znoszę wiadomo ze cel piękny :) To kciuki dalej za ciebie. Idziemy rowno :)
Edit: chociaż w sumie to nie wiem jak yo liczą. Mi skorygowała o 4 dni w dół bo tak to bym miała już 6+6 według miesiączki a skorygowała mi usg o 4 dni No orzy transferze jakoś inaczej. Ale dajnie ze już serduszko zobaczyłaś. Ja w piątek
Przy mrozaczkach tak jest, korygują pewnie mierząc zarodki. Tak jestem na sztucznym biorę 2x Prolutex, 4x dziennie divigel 1mg, clexane, acard rano. Teraz pewnie i Ty zobaczysz serduszko ❤️

reklama
Ja płaciłam za gonapeptyl 3 zł, menopur 1200 mg ok 60 zł, estrofem coś koło 7 zł, i luteina podjęzykowa i dopochwowa w okolicach 25 zł
Jejku jak mało 😲
Do stymulacji brałam bemfole 27 zł, menopur 33 zł i orgalutran 72zł. Razem ok 800zł to i tak było po jakiś zniżkach bo jak raz mi wystawiła receptę bez to myślałam że zawału dostanę w aptece.

Do góry