reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bo lekarz nam tak powiedział że środowisko i smog który jest w zimie też może mieć wpływ... Nie wiem sama już bo miałam na wiosnę pierwsze podejście i klops...
O to ciekawe. Ja jestem dziewczyna morza, u nas nawet w zimie czyste powietrze, może dlatego sie o tym nie mowi

reklama
Potrzebuje porady jak liczyć ten mój nieszczęsny cykl. Skoro plamic zaczęłam w środę to środa jest pierwszym dniem cyklu, czy dziś jest pierwszy dzień ( dziś w końcu boli mnie brzuch i zaczynam mocniej krwawic). Nie wiem jak liczyć, a mam się 8dc pojawić na wizycie.

Potrzebuje porady jak liczyć ten mój nieszczęsny cykl. Skoro plamic zaczęłam w środę to środa jest pierwszym dniem cyklu, czy dziś jest pierwszy dzień ( dziś w końcu boli mnie brzuch i zaczynam mocniej krwawic). Nie wiem jak liczyć, a mam się 8dc pojawić na wizycie.
Mi ginekolog mówił, że od pierwszej krwi. Też miałam podobnie w tym cyklu. Plamiłam i to sporo dwa dni przed @, ale liczyłam od bólu brzucha i momentu, kiedy pojawiła się krew.

Myśle, ze dzisiaj jest pierwszy dzień.
Tez się nad tym zastanawiałam bo od 1 dnia mam zacząć stymulacje.
Plamienie nie - krew tak.

No właśnie dlatego też szukam opinii innych, żeby jak kolwiek zweryfikować to i lekarze mówią do nas... A prawda jest taka że może i na rękę mi ta przerwa była bo psychicznie słabo to wszystko znoszę, ale po Twoich słowach postaniwlam wziąść się w garść i podejść jak najszybciej do kolejnej próby 😘 dzisiaj umówiłam się na kariotyp bo tego badania nie miałam robionego,po nieudanym pierwszym podejściu lekarz mówił że nie powinno tam nic wyjść bo jestem teoretycznie zdrowa ale dla pewności trzeba je zrobić
Czy kariotyp z wiekiem ulega zmianie

Mi ginekolog mówił, że od pierwszej krwi. Też miałam podobnie w tym cyklu. Plamiłam i to sporo dwa dni przed @, ale liczyłam od bólu brzucha i momentu, kiedy pojawiła się krew.
Tylko u mnie już niewielkie ilości krwi były w środę, no nic umówiłam się na czwartek na wizytę. Ewentualnie będę za szybko :)

reklama
Do góry