O to ciekawe. Ja jestem dziewczyna morza, u nas nawet w zimie czyste powietrze, może dlatego sie o tym nie mowiBo lekarz nam tak powiedział że środowisko i smog który jest w zimie też może mieć wpływ... Nie wiem sama już bo miałam na wiosnę pierwsze podejście i klops...
reklama
Potrzebuje porady jak liczyć ten mój nieszczęsny cykl. Skoro plamic zaczęłam w środę to środa jest pierwszym dniem cyklu, czy dziś jest pierwszy dzień ( dziś w końcu boli mnie brzuch i zaczynam mocniej krwawic). Nie wiem jak liczyć, a mam się 8dc pojawić na wizycie.
Sherlook
Fanka BB :)
Mi ginekolog mówił, że od pierwszej krwi. Też miałam podobnie w tym cyklu. Plamiłam i to sporo dwa dni przed @, ale liczyłam od bólu brzucha i momentu, kiedy pojawiła się krew.Potrzebuje porady jak liczyć ten mój nieszczęsny cykl. Skoro plamic zaczęłam w środę to środa jest pierwszym dniem cyklu, czy dziś jest pierwszy dzień ( dziś w końcu boli mnie brzuch i zaczynam mocniej krwawic). Nie wiem jak liczyć, a mam się 8dc pojawić na wizycie.
Magda 1234
Hej wizytę mam 25 listopada i zaraz poNiej zaczynamyKiedy zaczynasz ? My mamy najpierw wyleczyć bakterie które się przyplątały później podleczyć nadzerke i dopiero wtedy wiec myśle ze w styczniu/ lutym zaczniemy stymulację
Mam córkę z 2 września, test pozytywny miałam 29 grudniaBardzo dużo dzieci rodzi się we wrześniu to oznacza ze są poczęte w grudniu Także nie ma co na porę roku patzrec
Myśle, ze dzisiaj jest pierwszy dzień.Potrzebuje porady jak liczyć ten mój nieszczęsny cykl. Skoro plamic zaczęłam w środę to środa jest pierwszym dniem cyklu, czy dziś jest pierwszy dzień ( dziś w końcu boli mnie brzuch i zaczynam mocniej krwawic). Nie wiem jak liczyć, a mam się 8dc pojawić na wizycie.
Tez się nad tym zastanawiałam bo od 1 dnia mam zacząć stymulacje.
Plamienie nie - krew tak.
Magda 1234
Czy kariotyp z wiekiem ulega zmianieNo właśnie dlatego też szukam opinii innych, żeby jak kolwiek zweryfikować to i lekarze mówią do nas... A prawda jest taka że może i na rękę mi ta przerwa była bo psychicznie słabo to wszystko znoszę, ale po Twoich słowach postaniwlam wziąść się w garść i podejść jak najszybciej do kolejnej próby dzisiaj umówiłam się na kariotyp bo tego badania nie miałam robionego,po nieudanym pierwszym podejściu lekarz mówił że nie powinno tam nic wyjść bo jestem teoretycznie zdrowa ale dla pewności trzeba je zrobić
NieCzy kariotyp z wiekiem ulega zmianie
Tylko u mnie już niewielkie ilości krwi były w środę, no nic umówiłam się na czwartek na wizytę. Ewentualnie będę za szybkoMi ginekolog mówił, że od pierwszej krwi. Też miałam podobnie w tym cyklu. Plamiłam i to sporo dwa dni przed @, ale liczyłam od bólu brzucha i momentu, kiedy pojawiła się krew.
reklama
Hankaa
Nie, to badanie robi się raz w życiuCzy kariotyp z wiekiem ulega zmianie
Podziel się: