reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie do dziewczyn, które zaszły w ciąże. Czy stosowałyście jakąś dietę? Czy to pomaga w zajściu w ciążę czy to jakieś bajki są? Z góry dziękuję za odp.

reklama
Nie stosowałam żadnej diety. Nawet wieczorem po transferze pokłóciłam się z moim, popłakałam i pojechałam do koleżanki która mieszka 30 km dalej. Miałam tylko urlop 2 tyg na punkcję, transfer i tydzień po. No i objawów też nie miałam żadnych.

Lilia przed moimi ostatnimi crio próbowałam różnych i witamin, i diety, jednak ponieważ nie udało się - zrezygnowałam. Przy ostatniej stymulacji i transferze brałam tylko folik 5mg, koenzym Q10, cynk, propolis , od transferu femibion natal classic ale odstawiłam witaminy, które brałam pojedyńczo. Już w czasie stymulacji używałam bezzapachowy żel, plus dla kobiet w ciąży do higieny intymnej. Starałam się dobrze odżywiać i chyba to tyle.

LILA ja tam nie wiem,moze I dieta ma wplyw,ale ja przed pierwszym in vitro witaminki,koenzymy,smuje,buje,wszystko,kasy multum I 0 zarodkow
Teraz nie spodziewalam sie in vitro,mialam separacje z chlopem,5 miesiecy orowadzilam straszny styl zycia;prosze o wybaczenie
Palilam,pilam wszystko mialam w d.....,moj tez I wszystkie zaplodnione sie podzielily a wczesnieh ZERO zarodkow
Tak,ze nie wiem,a moze moje dzieci to nalogi......

Ostatnia edycja:
No tak wyszło, jezu jakie ja nerwy wtedy miałam. Tak 3 dni się kłóciliśmy.
Zapomniałam też brałam Kwas foliowy 15mg, Acard, Fraxiparine no i witaminy dla kobiet starających się o ciążę Femibion Natal. Kosmetyki te co zawsze, nic nie odstawiałam.

I jeszcze LILA wiem,ze to takie nie za prztjemne,ale ja po transferze znalazlam trupa I moje zwolnuenie,to byl stres z jego widokiem I przesluchiwania,prokuratury,policje,bo byl uduszony
Matko taki widok,przez 2 tygodnie I do dzis mam lèki....

reklama
Do góry