reklama
Nie stosowałam żadnej diety. Nawet wieczorem po transferze pokłóciłam się z moim, popłakałam i pojechałam do koleżanki która mieszka 30 km dalej. Miałam tylko urlop 2 tyg na punkcję, transfer i tydzień po. No i objawów też nie miałam żadnych.
Lilia przed moimi ostatnimi crio próbowałam różnych i witamin, i diety, jednak ponieważ nie udało się - zrezygnowałam. Przy ostatniej stymulacji i transferze brałam tylko folik 5mg, koenzym Q10, cynk, propolis , od transferu femibion natal classic ale odstawiłam witaminy, które brałam pojedyńczo. Już w czasie stymulacji używałam bezzapachowy żel, plus dla kobiet w ciąży do higieny intymnej. Starałam się dobrze odżywiać i chyba to tyle.
Molla
Fanka BB :)
LILA ja tam nie wiem,moze I dieta ma wplyw,ale ja przed pierwszym in vitro witaminki,koenzymy,smuje,buje,wszystko,kasy multum I 0 zarodkow
Teraz nie spodziewalam sie in vitro,mialam separacje z chlopem,5 miesiecy orowadzilam straszny styl zycia;prosze o wybaczenie
Palilam,pilam wszystko mialam w d.....,moj tez I wszystkie zaplodnione sie podzielily a wczesnieh ZERO zarodkow
Tak,ze nie wiem,a moze moje dzieci to nalogi......
Teraz nie spodziewalam sie in vitro,mialam separacje z chlopem,5 miesiecy orowadzilam straszny styl zycia;prosze o wybaczenie
Palilam,pilam wszystko mialam w d.....,moj tez I wszystkie zaplodnione sie podzielily a wczesnieh ZERO zarodkow
Tak,ze nie wiem,a moze moje dzieci to nalogi......
Ostatnia edycja:
No tak wyszło, jezu jakie ja nerwy wtedy miałam. Tak 3 dni się kłóciliśmy.
Zapomniałam też brałam Kwas foliowy 15mg, Acard, Fraxiparine no i witaminy dla kobiet starających się o ciążę Femibion Natal. Kosmetyki te co zawsze, nic nie odstawiałam.
Zapomniałam też brałam Kwas foliowy 15mg, Acard, Fraxiparine no i witaminy dla kobiet starających się o ciążę Femibion Natal. Kosmetyki te co zawsze, nic nie odstawiałam.
Molla
Fanka BB :)
I jeszcze LILA wiem,ze to takie nie za prztjemne,ale ja po transferze znalazlam trupa I moje zwolnuenie,to byl stres z jego widokiem I przesluchiwania,prokuratury,policje,bo byl uduszony
Matko taki widok,przez 2 tygodnie I do dzis mam lèki....
Matko taki widok,przez 2 tygodnie I do dzis mam lèki....
reklama
Podziel się: