reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ikasiu powtorz bete ja akurat sie nie znam ale przecież roznie tu bywalo na forum
nie martw sie głowa do gory masz jeszcze maluszki na szczescie ale zycze ci zeby urosla
nie martw sie głowa do gory masz jeszcze maluszki na szczescie ale zycze ci zeby urosla
martka273
crio-mamusie, a powiedzcie mi, od kiedy coś sie zaczęło u was "coś" dziać w brzuszkach?mam tylko porównianie ze świeżynkami,ale wtedy to bolał mnie brzuch od punkcji jakos chyba do 5 dpt, potem była cisza jakis czas, a potem @.A teraz czuje się tak normalnie
Witajcie.
Martka ja ci przesyłam moc fluidków ciążowych Właśnie tak o Tobie myślałam, że miałaś w kwietniu Crio robić. Czekam na pozytywny test.
Wam też dziewczyny przesyłam moc fluidków ciążowych.
Ja mam już w czwartek usg genetyczne, zobaczymy jak się malec miewa.
Martka ja ci przesyłam moc fluidków ciążowych Właśnie tak o Tobie myślałam, że miałaś w kwietniu Crio robić. Czekam na pozytywny test.
Wam też dziewczyny przesyłam moc fluidków ciążowych.
Ja mam już w czwartek usg genetyczne, zobaczymy jak się malec miewa.
martka273
sonysony łapię fluidki, żeby moje pingwiniki się tam mocno trzymały! bo więcej nie mam:-( Ale powiem Ci,ze transfer ten ze świeżynek trwał długo i było bolesny, a ten teraz to pikuś!szybko, bez bólu, dr M jest nieoceniony
martka273
Embryoglue, scratching, oslłonki cienkie więc bez AH.To wszystko co mogłam zrobić,zrobiłam.Tydzień L4 na implantację...
reklama
Podziel się: