reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczynki!!!:-)
Malinuś beta piękna, gratulacje!!!:-) a teraz będzie pięknie przyrastać.
Mgielka to jest dopiero szczęście usłyszeć takie bijące serduszko maluszka:-D
Ikasia trzymam kciuki za dzisiejszą betę jak również za pozostałe dziewczyny.
A teraz zmykam do pracy. Po południu wpadnę poczytać miłe i dobre wieści od WAS :-D:-)

reklama
Witajcie dziewczyny!
Dzieki za kciuki,dzis dopiero 9 kwietnia,ale chetnie przyjm
11 kwietnia mam usg,ale jutro skocze sobie na bete I tak musze odebrac wczorajsze wyniki,by miec do lekarza,na karteczce dowd,narazie wiem tylko telefonicznie.
Madzialenak kochana krwawienie jest caly czas,choc moze bardziej plamieniem krwia.
Jak dlugo leze,po nocnym spaniu to bardziej jest skrzepkowo-brazowe,ale przewaznie zywa czysta jasna krew. Nie wiem co to,troche sie martwie,bo to napewno nie jest bezpieczny znak,ale co zrobie,juz co ma byc to bedzie.
Pozdrawiam wszyskie
Molla

I gdzieś zniknęłam :crazy:, dopisuję się :-D

9 kwietnia-
lkasia wysoka beta 9dpt:)
11 kwietnia Milanek 13dpt wysoka beta!
11 kwietnia Molla podglądanie maluszków:)
12 kwietnia Gotadora podglądanie maluszków:)
12 kwietnia
Darii wizyta przed owocną stymulacją
12 kwietnia Fusun udana punkcja!
12 kwietnia Hola podglądanie maluszka i słuchanie silnego serduszka:)
15 kwietnia Roxi - podglądanie maluszka
16 kwietnia Malinuś pierwsze podglądanko maluszka/maluszków 18dpt
19 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecień- avocado - podglądanie zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio
kwiecień Dagnes udane krio
kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
kwiecień owocna stymulacja
Maj joasia2906 - udane crio :) bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, kopiowałam OSTATNIĄ ZAKTUALIZOWANĄ listę.

Avocado napewno poznacie sie bez problemu
Przeciez tutaj sa najpiekniejsze I najsympatyczniejsze dziewczyny swiata,a takie bez problemu idzie rozpoznac:tak

Dziewczyny moglybyscie napisać jak było u was z przezywalnoscia zarodków po rozmrozeniu? U mnie przeżyła mniej niż połowa (z 7 zostały 3) i zastanawiam sie czy embriolodzy czegoś nie zepsuli.

Witajcie kochane !!!

Mgiełka
3-mam bardzo mocno kciuki za Twoją bętę i przesyłam Ci moje ciążowe fluidy :)
Mollka, kochana najgorsze co możesz teraz zrobić to się stresować. A nie byłaś z tym u lekarza??? który to tydzień ciąży u Ciebie albo który dzień po transferze?? Wiem że może łatwo mi tak pisać, bo nie jestem w Twojej sytuacji.... Od dzisiaj kochana nie stresujemy się i wierzymy w nasze CUDA ;)
Ikasia ode mnie też powinnaś dostać po dupce :) za te pesymistyczne myśli...
W moim przypadku robiłam test (sikacza w 10 dniu) i powychodziły ledwo pozytywnie, pamiętaj że testy maja różną czułość. I to że wychodzi negatywny nie musi zaraz oznaczać porażki.... Najbardziej wiarygodna będzie Beta, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry