Hankaa
Fanka BB :)
Wypuszczam ale w środku zostają malutkie pęcherzyki na ściankachA wypuszczasz kroplę przed podaniem zastrzyku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wypuszczam ale w środku zostają malutkie pęcherzyki na ściankachA wypuszczasz kroplę przed podaniem zastrzyku?
Normalne, jutro przejdzie, ewentualnie siniak zostanie.Dziewczyny które brały, biorą prolutex. Zrobiłam z małymi pęcherzykami myślicie że nic się nie stanie? Dodatkowo w miejscu podania robi się kłujące stwardnienie, to normalne? Co raz to lepsze te zastrzyki
Tak zgadza sięHej jest tu @klaudiaanita która korzystała z usług bioenergoterapeuty, sama prosiłam ją o numer do tego pana, ale nigdy nie odważyłam do niego zadzwonić.Wiem że pare dziewczyn się z nim kontaktowało, może Klaudiaanita się odezwie
Wow, a co wcześniej próbowałaś?Tak zgadza się
Ja polecam
2 miesiące po wizycie zaszłam naturalnie
Dla mnie to cud
U mnie endometriozaWow, a co wcześniej próbowałaś?
Pamiętam [emoji7]Tak zgadza się
Ja polecam [emoji3526]
2 miesiące po wizycie zaszłam naturalnie
Dla mnie to cud [emoji3590]
Co najmniej do 12,czasami 16 tc.Do czasu az placenta zacznie sama go produkowac i odzywiac dziecko.Dziewczyny, do którego tyg ciąży bierze się te końskie dawki progesteronu?
A dobrze pobierasz? Odwracasz pojemniczek do góry dnem?Staram się ale te pęcherzyki w tym zastrzyku to pieronstwo hehe.. stukam pukam i tragedia
Nie powinno się w tym zastrzyku wypuszczać kropli. Jest w ulotce napisane.A wypuszczasz kroplę przed podaniem zastrzyku?