laChance
Fanka BB :)
Powodzenia. Kciukasy. Go girl!Ja już jestem w klinice, zaraz przygotowania do punkcji będą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia. Kciukasy. Go girl!Ja już jestem w klinice, zaraz przygotowania do punkcji będą
TSH na czczoHey dziewczyny, mam dziś pierwsza wizytę przed transferem na 9:30.
Wstałam o 6 i głodna jestem [emoji85] w klinice będą mi badać proga i estradiol, może TSH. Muszę być naczczo? Czy mogę sobie zjeść bułeczkę [emoji23]
Ja nie miałam wymogów robić w klinice tych badań. Robiłam u siebie w mieście i wysyłałam mailem. Ale musiałam je robić na własny koszt bo skierowania nie miałamDziewczyny czy właśnie wyniki hormonów, tSh lh amh itd, czy te wszytskie badania klinika Wam kazał robić przed in vitro akurat u nich? Czy można sobie zrobić w innym miejscu i przyjść do nich już z wynikami? Wybieramy się z mężem jeszcze do znajomego mojego taty, który jest endokrynologiem, nie wiem czy coś wniesie, ale to taki jeszcze jeden przystanek chcemy zrobić. Pewnie zleci też te wszytskie badania, nie wiem czy one się potem też mogą przydać.
My mieliśmy wybór.Dziewczyny czy właśnie wyniki hormonów, tSh lh amh itd, czy te wszytskie badania klinika Wam kazał robić przed in vitro akurat u nich? Czy można sobie zrobić w innym miejscu i przyjść do nich już z wynikami? Wybieramy się z mężem jeszcze do znajomego mojego taty, który jest endokrynologiem, nie wiem czy coś wniesie, ale to taki jeszcze jeden przystanek chcemy zrobić. Pewnie zleci też te wszytskie badania, nie wiem czy one się potem też mogą przydać.
OMG, strasznie drogie to TSH, ja płaciłam w szpitalu 58 złNo właśnie ja liczę na swoją przychodnie, bo tam pracuje mama, a jak nie to jeszcze abonament z pracy,zawsze to oszczędności, bo za smao amh to sobie życzą 170 zł!!! A inne 48 np, no chore to.
Nigdy nie robiłam na czczo. Zwykle koło południa, po śniadaniu i 2 kawach.TSH na czczo