reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A więc ....
Głowa mi pęka ...nie wiem co robić
Dziś na USG był piękny pęcherzyk ...Endo super dr mówił wszystko piękne
Chciałam transferować swój ostatni zarodek z 6 doby 423
Według dr szansę są 20 % na ciążę 🤔 a embriolog mówił że można spokojnie transferować w przyszłości
Ogólnie dr by już mi robił transfer na cyklu naturalnym ...ale ja jestem teraz na zastrzykach trulicity o wolę odczekac miesiąc i podejść w grudniu
Co mam robić kochane ....wiem że transfer będzie na cyklu naturalnym napewno 🥰 z
Claxane i acofillem

A co to za zastrzyki?
Powiem szczerze, że jeśli masz obawy to może lepiej zaczekać?

Ja też liczę na grudzień ❤️

Nie wiem jak odpowiadać na takie pytania. Wiem do czego one zmierzają, a ja chyba nie chce być kojarzona tylko z tym smutkiem, który jednak zawsze będę nosić w sercu. Chcę iść dalej.

Mam nadzieję, że bliźniaki łobuzują w brzuszku. 😉
Zobaczysz, że wszystko się u Ciebie jeszcze ułoży 😘 trzymam za to mocno kciuki. Bliźniaków jeszcze nie czuję i pewnie jeszcze z miesiąc poczekam do porządnego kopnięcia 😃 póki co czekam na czwartku i mam nadzieję że poznam płeć 😉

A co to za zastrzyki?
Powiem szczerze, że jeśli masz obawy to może lepiej zaczekać?

Ja też liczę na grudzień ❤️
To są od diabetologa trulicity
Mówił mi że nie mogą być stosowane w ciąży i przed planowaniem
Więc teraz wzięłam ostania dawkę ....w środę mam wizytę i zapytam dokładnie
No ja też liczę na grudzień ale mam dziwnie dni płodne w święta mi przypadną
A ciekawe czy klinika będzie czynna
Więc chyba zrobię to w październiku bo mam mieć na cyklu naturalnym

Zobaczysz, że wszystko się u Ciebie jeszcze ułoży 😘 trzymam za to mocno kciuki. Bliźniaków jeszcze nie czuję i pewnie jeszcze z miesiąc poczekam do porządnego kopnięcia 😃 póki co czekam na czwartku i mam nadzieję że poznam płeć 😉
To będę trzymać kciuki byś poznała, a brzuszek rośnie?

To są od diabetologa trulicity
Mówił mi że nie mogą być stosowane w ciąży i przed planowaniem
Więc teraz wzięłam ostania dawkę ....w środę mam wizytę i zapytam dokładnie
No ja też liczę na grudzień ale mam dziwnie dni płodne w święta mi przypadną
A ciekawe czy klinika będzie czynna
Więc chyba zrobię to w październiku bo mam mieć na cyklu naturalnym

Ja to już ponad 5 tygodni czekam na wyniki histopatologiczne 😔 a wolałabym je mieć zanim coś dalej ruszymy.

No i wszystkie badania na nowo musimy robić. Ponoć invicta teraz badania ma ważne tylko 3 mc 😤 oszaleli...

reklama
Ja teraz musialam właśnie wszystkie badania znowu zrobic i z krwi i wymazy...
Na szczescie wszystkie wymazy udalo mi sie z ubezpieczenia zrobić a za sama krew ok 400 zaplacilam.. Masakra
Ja to już ponad 5 tygodni czekam na wyniki histopatologiczne 😔 a wolałabym je mieć zanim coś dalej ruszymy.

No i wszystkie badania na nowo musimy robić. Ponoć invicta teraz badania ma ważne tylko 3 mc 😤 oszaleli...

Do góry