reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A więc ....
Głowa mi pęka ...nie wiem co robić
Dziś na USG był piękny pęcherzyk ...Endo super dr mówił wszystko piękne
Chciałam transferować swój ostatni zarodek z 6 doby 423
Według dr szansę są 20 % na ciążę 🤔 a embriolog mówił że można spokojnie transferować w przyszłości
Ogólnie dr by już mi robił transfer na cyklu naturalnym ...ale ja jestem teraz na zastrzykach trulicity o wolę odczekac miesiąc i podejść w grudniu
Co mam robić kochane ....wiem że transfer będzie na cyklu naturalnym napewno 🥰 z
Claxane i acofillem

A co to za zastrzyki?
Powiem szczerze, że jeśli masz obawy to może lepiej zaczekać?

Ja też liczę na grudzień ❤️

Nie wiem jak odpowiadać na takie pytania. Wiem do czego one zmierzają, a ja chyba nie chce być kojarzona tylko z tym smutkiem, który jednak zawsze będę nosić w sercu. Chcę iść dalej.

Mam nadzieję, że bliźniaki łobuzują w brzuszku. 😉
Zobaczysz, że wszystko się u Ciebie jeszcze ułoży 😘 trzymam za to mocno kciuki. Bliźniaków jeszcze nie czuję i pewnie jeszcze z miesiąc poczekam do porządnego kopnięcia 😃 póki co czekam na czwartku i mam nadzieję że poznam płeć 😉

A co to za zastrzyki?
Powiem szczerze, że jeśli masz obawy to może lepiej zaczekać?

Ja też liczę na grudzień ❤️
To są od diabetologa trulicity
Mówił mi że nie mogą być stosowane w ciąży i przed planowaniem
Więc teraz wzięłam ostania dawkę ....w środę mam wizytę i zapytam dokładnie
No ja też liczę na grudzień ale mam dziwnie dni płodne w święta mi przypadną
A ciekawe czy klinika będzie czynna
Więc chyba zrobię to w październiku bo mam mieć na cyklu naturalnym

Zobaczysz, że wszystko się u Ciebie jeszcze ułoży 😘 trzymam za to mocno kciuki. Bliźniaków jeszcze nie czuję i pewnie jeszcze z miesiąc poczekam do porządnego kopnięcia 😃 póki co czekam na czwartku i mam nadzieję że poznam płeć 😉
To będę trzymać kciuki byś poznała, a brzuszek rośnie?

To są od diabetologa trulicity
Mówił mi że nie mogą być stosowane w ciąży i przed planowaniem
Więc teraz wzięłam ostania dawkę ....w środę mam wizytę i zapytam dokładnie
No ja też liczę na grudzień ale mam dziwnie dni płodne w święta mi przypadną
A ciekawe czy klinika będzie czynna
Więc chyba zrobię to w październiku bo mam mieć na cyklu naturalnym

Ja to już ponad 5 tygodni czekam na wyniki histopatologiczne 😔 a wolałabym je mieć zanim coś dalej ruszymy.

No i wszystkie badania na nowo musimy robić. Ponoć invicta teraz badania ma ważne tylko 3 mc 😤 oszaleli...

reklama
Ja teraz musialam właśnie wszystkie badania znowu zrobic i z krwi i wymazy...
Na szczescie wszystkie wymazy udalo mi sie z ubezpieczenia zrobić a za sama krew ok 400 zaplacilam.. Masakra
Ja to już ponad 5 tygodni czekam na wyniki histopatologiczne 😔 a wolałabym je mieć zanim coś dalej ruszymy.

No i wszystkie badania na nowo musimy robić. Ponoć invicta teraz badania ma ważne tylko 3 mc 😤 oszaleli...

Do góry