reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A więc ....
Głowa mi pęka ...nie wiem co robić
Dziś na USG był piękny pęcherzyk ...Endo super dr mówił wszystko piękne
Chciałam transferować swój ostatni zarodek z 6 doby 423
Według dr szansę są 20 % na ciążę 🤔 a embriolog mówił że można spokojnie transferować w przyszłości
Ogólnie dr by już mi robił transfer na cyklu naturalnym ...ale ja jestem teraz na zastrzykach trulicity o wolę odczekac miesiąc i podejść w grudniu
Co mam robić kochane ....wiem że transfer będzie na cyklu naturalnym napewno 🥰 z
Claxane i acofillem

A więc ....
Głowa mi pęka ...nie wiem co robić
Dziś na USG był piękny pęcherzyk ...Endo super dr mówił wszystko piękne
Chciałam transferować swój ostatni zarodek z 6 doby 423
Według dr szansę są 20 % na ciążę 🤔 a embriolog mówił że można spokojnie transferować w przyszłości
Ogólnie dr by już mi robił transfer na cyklu naturalnym ...ale ja jestem teraz na zastrzykach trulicity o wolę odczekac miesiąc i podejść w grudniu
Co mam robić kochane ....wiem że transfer będzie na cyklu naturalnym napewno 🥰 z
Claxane i acofillem
Hmm nie wiem co z trulicity. Są jakieś p/wskazania do stosowania w ciąży? Bo jeśli nie ma to chyba warto korzystać i zrobić transfer skoro ładne endo. Więcej niż 20% szans raczej nie będzie, bo zarodek nie jest mercedesem. Nie zrozum mnie źle, ale jednak 4 z 6 doby to chyba leniuszek, no i jednak z 3 jeśli chodzi o trofoblast. Macie komplet badań już za sobą?

Hmm nie wiem co z trulicity. Są jakieś p/wskazania do stosowania w ciąży? Bo jeśli nie ma to chyba warto korzystać i zrobić transfer skoro ładne endo. Więcej niż 20% szans raczej nie będzie, bo zarodek nie jest mercedesem. Nie zrozum mnie źle, ale jednak 4 z 6 doby to chyba leniuszek, no i jednak z 3 jeśli chodzi o trofoblast. Macie komplet badań już za sobą?
Tak mamy wszystko
To co myślisz ,że nie warto podchodzić z takim zarodkiem ?

reklama
Do góry