reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A więc ....
Głowa mi pęka ...nie wiem co robić
Dziś na USG był piękny pęcherzyk ...Endo super dr mówił wszystko piękne
Chciałam transferować swój ostatni zarodek z 6 doby 423
Według dr szansę są 20 % na ciążę 🤔 a embriolog mówił że można spokojnie transferować w przyszłości
Ogólnie dr by już mi robił transfer na cyklu naturalnym ...ale ja jestem teraz na zastrzykach trulicity o wolę odczekac miesiąc i podejść w grudniu
Co mam robić kochane ....wiem że transfer będzie na cyklu naturalnym napewno 🥰 z
Claxane i acofillem

A więc ....
Głowa mi pęka ...nie wiem co robić
Dziś na USG był piękny pęcherzyk ...Endo super dr mówił wszystko piękne
Chciałam transferować swój ostatni zarodek z 6 doby 423
Według dr szansę są 20 % na ciążę 🤔 a embriolog mówił że można spokojnie transferować w przyszłości
Ogólnie dr by już mi robił transfer na cyklu naturalnym ...ale ja jestem teraz na zastrzykach trulicity o wolę odczekac miesiąc i podejść w grudniu
Co mam robić kochane ....wiem że transfer będzie na cyklu naturalnym napewno 🥰 z
Claxane i acofillem
Hmm nie wiem co z trulicity. Są jakieś p/wskazania do stosowania w ciąży? Bo jeśli nie ma to chyba warto korzystać i zrobić transfer skoro ładne endo. Więcej niż 20% szans raczej nie będzie, bo zarodek nie jest mercedesem. Nie zrozum mnie źle, ale jednak 4 z 6 doby to chyba leniuszek, no i jednak z 3 jeśli chodzi o trofoblast. Macie komplet badań już za sobą?

Hmm nie wiem co z trulicity. Są jakieś p/wskazania do stosowania w ciąży? Bo jeśli nie ma to chyba warto korzystać i zrobić transfer skoro ładne endo. Więcej niż 20% szans raczej nie będzie, bo zarodek nie jest mercedesem. Nie zrozum mnie źle, ale jednak 4 z 6 doby to chyba leniuszek, no i jednak z 3 jeśli chodzi o trofoblast. Macie komplet badań już za sobą?
Tak mamy wszystko
To co myślisz ,że nie warto podchodzić z takim zarodkiem ?

reklama
Do góry