G
gość2502
Gość
W Bydgoszczy jest tylko jeden lekarzA jaki lekarz Was prowadzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Bydgoszczy jest tylko jeden lekarzA jaki lekarz Was prowadzi?
Poważnie? A wydawało mi się że jak byłam miesiąc temu to w klinice para zapisywała się na wizytę to innego niż AugustyniakW Bydgoszczy jest tylko jeden lekarz
DwieMam pytanie do dziewczyn po krio na cyklu sztucznym. Ile wizyt przed transferem miałyście?
A w których dniach cyklu?
Widzisz to mądrze powiedziane i często też to działa. Może warto spróbowaćMoim zdaniem to hokus pokus i ja w to nie wierzę. Wierzę natomiast w to że istnieje efekt placebo. Dlatego dziewczyno rób wszystko to co Tobie psychicznie dobrze robi. W tym wszystkim najważniejsze jest Twoje zdrowie i dobre samopoczucie.
Witaj. Ja też w Bydgoszczy chociaż teraz mam przerwę. PowodzeniaIn vitro będę miała pierwszy raz, klinika Invicta Bydgoszcz. Jeszcze nie mamy konkretnego terminu, chcemy poprawić wyniki nasienia męża, żeby zwiększyć nasze szanse powodzenia, ale mam nadzieję, że za niedługo
ano ciekawe- moja 3-miesięczna córka to 5 b b i właśnie śpi na mnie. Takze z dupy zasada.W Anglii przy in vitro refundowanym, mrożą tylko te które maja chociaż jedna literkę A np. 4AA, 5AB itp. Jeśli zarodek jest BB niestety,ale „odpada”.
i bardzo dobrze że liczysz bo to nie jest słaby zarodek. Moja córa tego przykładem.Nawet bb jest słaby ? Jestem w szoku, na mojego 5.2.2 bardzo liczę
Jedną w 12 dniu cyklu.Mam pytanie do dziewczyn po krio na cyklu sztucznym. Ile wizyt przed transferem miałyście?
Nie pamiętam dokładnie ale coś koło 5 i 13A w których dniach cyklu?