reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co o tym myślicie? 3 dniowy zarodek
Beta;
10 dpt -12 mlu/ml
12 dpt- 30 mlu/ml
Ginekolog (nie z kliniki) odebrał mi nadzieje... powiedział, ze beta powinna być już 3 cyfrowa... żebym się nastawiała na koniec. Ginekolog z kliniki nie powiedział nic. Przed wczoraj kazał mi odstawić Fragmin i estrofem, a dziś kazał brać estrofem 3 razy dziennie... to chyba nie na moje nerwy...
Przyrost jest w 150 % a minimum to 66% więc nie wiem co oni za głupoty gadają 😤😤😤 co za dupek, tylko stesuje. Sam początek ciąży a oni by chcieli bety do nieba... Tym bardziej że to nie blastka, a 3 dniowy zarodek. Dziewczyno nic się nie przejmuj, zmień ginekologa bo ten chyba jakiś niedouczony. Zrób sobie jeszcze przyrost za dwa dni, przy okazji progesteron jak chcesz i jeśli przyrost będzie w normie to zapisz się na wizytę ale nie wcześniej jak za dwa tygodnie

Dziewczyny bo zapomniałam jak to było ostatnio - byłam na długim protokole wiec ten okres pomiędzy był taki jednodniowy i nawet nie zapisałam kiedy, a teraz jestem po punkcji prawie 2 tygodnie i nie wiem kiedy się spodziewać @ ? W sumie mi się nie spieszy bo czekam na wyniki PGD ale w sumie mnie to zastanawia.

Dziewczyny bo zapomniałam jak to było ostatnio - byłam na długim protokole wiec ten okres pomiędzy był taki jednodniowy i nawet nie zapisałam kiedy, a teraz jestem po punkcji prawie 2 tygodnie i nie wiem kiedy się spodziewać @ ? W sumie mi się nie spieszy bo czekam na wyniki PGD ale w sumie mnie to zastanawia.
Po punkcji zazwyczaj @ przychodzi wcześniej, u mnie pojawiła się w 24dc

Ja po punkcji dostałam @ o tydzień szybciej niż powinnam

reklama
Do góry