Hankaa
Fanka BB :)
Napisałam na privMożesz coś więcej napisać ? Warto? Miałaś dodatkowo accofil ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałam na privMożesz coś więcej napisać ? Warto? Miałaś dodatkowo accofil ?
Na sztucznym miałam 3 wizyty, na naturalnym 4 przed transferem. Na naturalnym miałam dobry progesteron, więc nie musiałam brać żadnych leków. Okazało sie, że to spora oszczędność kasy. Na sztucznym lutinus (drogi), prolutex (bardzo drogi i ciężki z dostępnością), luteina doustna (blee), estrofem. Na naturalnym po transferze mogłam udawać, że życie toczy się dalej normalnie. Zdarzało mi się nawet na chwilę zapomniećDla mnie sztuczne też są koszmarne dlatego chcę na naturalnym spróbować. Może to będzie strzał w dychę ? Czrsto musiałaś jeździć na wizyty na naturalnym?
Dlaczego na priv? Ja tez jestem ciekawaNapisałam na priv
A bardzo proszę monitoring owulacji (2wizyty), po owu dostałam progesteron i zostałam umówiona 5 dni później na transfer. 3 dni przed transferem wlew z accofilu, a po transferze estrofem do bety i encorton całe opakowanie tak to wyglądało teraz zaczęłam 5tc beta 1600, nie mogę się doczekać USG.. aż usłyszę serduszko i przestanę się martwić. Bo po tylu niepowodzeniach, przejściach analizuje wszystko i podchodzę bardzo ostrożnie. Liczę że mój cud się właśnie spełniaDlaczego na priv? Ja tez jestem ciekawa
A ten accofil co to?A bardzo proszę monitoring owulacji (2wizyty), po owu dostałam progesteron i zostałam umówiona 5 dni później na transfer. 3 dni przed transferem wlew z accofilu, a po transferze estrofem do bety i encorton całe opakowanie tak to wyglądało teraz zaczęłam 5tc beta 1600, nie mogę się doczekać USG.. aż usłyszę serduszko i przestanę się martwić. Bo po tylu niepowodzeniach, przejściach analizuje wszystko i podchodzę bardzo ostrożnie. Liczę że mój cud się właśnie spełnia
Accofil to wlew pomagający w implantacji zarodka. Po badaniu kir okazało się że mam bx i brakuje kilku genów odpowiedzialnych właśnie za implantacje. Aaaa właśnie przy transferze wykorzystałam dwie dodatkowe opcje, Assisted Hatching i Embroyglue.A ten accofil co to?
Kiedy masz usg?
Gratulacje dużo zdrówka dla WasWitajcie. Może jeszcze mnie ktoś tu pamięta....cały czas was czytam ale mało sama się udzielam. Chciałam was kochane poinformować,że wczoraj urodziłam przez cc córeczkę. Ma na imię Helenka,3770 i 560dluga. 10 w skali Apgar. Chociaż nie obyło się bez przygód. Odeszły mi wody i pojechałam do swojego szpitala. A tam test dodatni. No i na sygnale karetka do Wrocławia. Dobrze,że wszystko się dobrze skończyło....
Nie chcesz isc wcześniej jak już masz taka wysoką betę? Podziwiam No i gratuluje i trzymam kciuki.Accofil to wlew pomagający w implantacji zarodka. Po badaniu kir okazało się że mam bx i brakuje kilku genów odpowiedzialnych właśnie za implantacje. Aaaa właśnie przy transferze wykorzystałam dwie dodatkowe opcje, Assisted Hatching i Embroyglue.
USG mam 2.11