Hej laseczki u mnie wczoraj beta 76 a 3 doby wczesniej 52 wiec bida.Dzis jade na usg obawy mam straszne bo tez mam okres od soboty wieczór sie zaczął i jak tylko rozmawiam z pielęgniarkami mowia ze to nie normalne.Dzwonilam na IP rozmawiałam z lekarzem i nie kazal przyjeżdżać tylko poczekać na echografie.
reklama
Duzo dobrego i nagle taki strzał od Ciebie Kochana. Kurde dużo siły.Hej laseczki u mnie wczoraj beta 76 a 3 doby wczesniej 52 wiec bida.Dzis jade na usg obawy mam straszne bo tez mam okres od soboty wieczór sie zaczął i jak tylko rozmawiam z pielęgniarkami mowia ze to nie normalne.Dzwonilam na IP rozmawiałam z lekarzem i nie kazal przyjeżdżać tylko poczekać na echografie.
magda_lena85
Fanka BB :)
Trzymaj się kochanaHej laseczki u mnie wczoraj beta 76 a 3 doby wczesniej 52 wiec bida.Dzis jade na usg obawy mam straszne bo tez mam okres od soboty wieczór sie zaczął i jak tylko rozmawiam z pielęgniarkami mowia ze to nie normalne.Dzwonilam na IP rozmawiałam z lekarzem i nie kazal przyjeżdżać tylko poczekać na echografie.
Dziewczyny,
Dostalam wyniki wymazow i mam ureaplasme.. Nie wiem skąd sie wzięło to dziadostwo ale jest
Wizyte w klinice mam w czwartek a dzisaj umowilam sie do jakiegos gin na telewizyte dal mi antybiotyk Sumamed. Czy ktoras z Was brala w trakcie stymulacji ten antybiotyk?
Niby ten lekarz mowil ze mozna ale wole Was podpytac
Dostalam wyniki wymazow i mam ureaplasme.. Nie wiem skąd sie wzięło to dziadostwo ale jest
Wizyte w klinice mam w czwartek a dzisaj umowilam sie do jakiegos gin na telewizyte dal mi antybiotyk Sumamed. Czy ktoras z Was brala w trakcie stymulacji ten antybiotyk?
Niby ten lekarz mowil ze mozna ale wole Was podpytac
eij
Ja też miałam kiedyś bardzo dużo bakterii w moczu ale to było przed ciążą. Łyakałam Urosept, piłam sok z żurawiny i kupiłam sobie saszetki Laktoferyna. Wszystko bez recepty. Pomogło. Tylko zobacz czy Laktoferyne można stosować w ciąży.Dziewczyny czy któraś z Was miała na początku ciąży zapalenie układu moczowego? Mam wyniki moczu z dzisiaj.. jutro muszę zrobić posiew i zastosować urosept..
Hankaa
Narazie piję dużo wody, kupię za chwilę sok żurawinowy i jutro po posiewie wezmę urosept bo nie chce przesadzic.. zastanawiam się tylko czy taka infekcja nie może zaszkodzić...Ja też miałam kiedyś bardzo dużo bakterii w moczu ale to było przed ciążą. Łyakałam Urosept, piłam sok z żurawiny i kupiłam sobie saszetki Laktoferyna. Wszystko bez recepty. Pomogło. Tylko zobacz czy Laktoferyne można stosować w ciąży.
reklama
eij
Raczej nie. Ja w wynikach miałam bakterie 500 a norma jest po 355 niby ale położna mówiła żeby się tym nie przejmować więc sama kupiłam sobie sok z żurawiny i piję codziennieNarazie piję dużo wody, kupię za chwilę sok żurawinowy i jutro po posiewie wezmę urosept bo nie chce przesadzic.. zastanawiam się tylko czy taka infekcja nie może zaszkodzić...
Podziel się: