reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej laseczki u mnie wczoraj beta 76 a 3 doby wczesniej 52 wiec bida.Dzis jade na usg obawy mam straszne bo tez mam okres od soboty wieczór sie zaczął i jak tylko rozmawiam z pielęgniarkami mowia ze to nie normalne.Dzwonilam na IP rozmawiałam z lekarzem i nie kazal przyjeżdżać tylko poczekać na echografie.
Duzo dobrego i nagle taki strzał od Ciebie Kochana. Kurde dużo siły. ❤️

Hej laseczki u mnie wczoraj beta 76 a 3 doby wczesniej 52 wiec bida.Dzis jade na usg obawy mam straszne bo tez mam okres od soboty wieczór sie zaczął i jak tylko rozmawiam z pielęgniarkami mowia ze to nie normalne.Dzwonilam na IP rozmawiałam z lekarzem i nie kazal przyjeżdżać tylko poczekać na echografie.
Trzymaj się kochana ❤️

Dziewczyny,
Dostalam wyniki wymazow i mam ureaplasme.. Nie wiem skąd sie wzięło to dziadostwo ale jest😠😠
Wizyte w klinice mam w czwartek a dzisaj umowilam sie do jakiegos gin na telewizyte dal mi antybiotyk Sumamed. Czy ktoras z Was brala w trakcie stymulacji ten antybiotyk?
Niby ten lekarz mowil ze mozna ale wole Was podpytac :)

Dziewczyny czy któraś z Was miała na początku ciąży zapalenie układu moczowego? Mam wyniki moczu z dzisiaj.. jutro muszę zrobić posiew i zastosować urosept..

Załączniki

• IMG_20211019_153054.jpg
    IMG_20211019_153054.jpg
    790,3 KB · Wyświetleń: 95
Dziewczyny czy któraś z Was miała na początku ciąży zapalenie układu moczowego? Mam wyniki moczu z dzisiaj.. jutro muszę zrobić posiew i zastosować urosept..
Ja też miałam kiedyś bardzo dużo bakterii w moczu ale to było przed ciążą. Łyakałam Urosept, piłam sok z żurawiny i kupiłam sobie saszetki Laktoferyna. Wszystko bez recepty. Pomogło. Tylko zobacz czy Laktoferyne można stosować w ciąży.

Ja też miałam kiedyś bardzo dużo bakterii w moczu ale to było przed ciążą. Łyakałam Urosept, piłam sok z żurawiny i kupiłam sobie saszetki Laktoferyna. Wszystko bez recepty. Pomogło. Tylko zobacz czy Laktoferyne można stosować w ciąży.
Narazie piję dużo wody, kupię za chwilę sok żurawinowy i jutro po posiewie wezmę urosept bo nie chce przesadzic.. zastanawiam się tylko czy taka infekcja nie może zaszkodzić... :(

reklama
Narazie piję dużo wody, kupię za chwilę sok żurawinowy i jutro po posiewie wezmę urosept bo nie chce przesadzic.. zastanawiam się tylko czy taka infekcja nie może zaszkodzić... :(
Raczej nie. Ja w wynikach miałam bakterie 500 a norma jest po 355 niby ale położna mówiła żeby się tym nie przejmować 🤔 więc sama kupiłam sobie sok z żurawiny i piję codziennie

Do góry