I oby tak byłoSzczepienie nie musi powodować że nie zachorujesz ale przejedziesz chorobę lżej i bez ciężkich powikłań
W nocy gorzej się poczułam. Mam 38 st i wszystko mnie boli. I chciało mi się wymiotować. Ja już nie pamietam kuedy chorowałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I oby tak byłoSzczepienie nie musi powodować że nie zachorujesz ale przejedziesz chorobę lżej i bez ciężkich powikłań
Tez tak myślałam, wiec nie jesteś jedyna.Sama nie wiem. Jestem rozczarowana tym ze zachorowałam. Myślałam ze szczepionka jest bardziej skuteczna.
No ja ogólnie buszowałam ostatnimi czasy na grupach oddam za darmo i dostałam mega dużo rzeczy dla malucha w tym wózek i to całkiem niezły z cotobaby, ciuszki i inne fajne gadżety, trochę tylko czekolad Milki i ptasich mleczek kupiłam także zostały mi tylko zakupy pielęgnacyjne w sumie i zastanawiam się nad wyborem laktatora oraz czy łóżeczko czy dostawka ostatnio kupiłam gdzieś na vinted nowe butelki z agenta ale to jeszcze trochę zanim przystąpię do zakupów, muszę się opanować bo serio mam już tyle tego, że bez sensu powielać muszę na spokojnie usiąść i to poprzebierać i wtedy zobaczę czego brakuje itd... Tylko czekam na wizytę wtorkową żeby się dowiedzieć co ja w końcu mam w tym brzuchu i jak z moją szyjką@Szyszka99 wszystko już gotowe na malucha? Do lutego jeszcze duzo czasu ale można szaleć z zakupami.
Nic jej wlasnie nie jest bo ten placz-chociaz dzisiaj i wczoraj bylo nawet ok jest tylko przed snem.Trwa to juz miesiac.Najpierw krzyk byl przed drzemkami w dzien teraz juz i na noc.Tak to Misia jest pogodna gaworzy,krzyczy tak pozytywnie i usmiecha sie.Dzis co prawda ma gorszy dzien i jest marudna.Mysle ze po prostu po tym placzu w nocy jest niewyspana.No u nas z synem tak było.. niby wszystko musi dojrzeć układ pokarmowy, nerwowy to jest trudne … może jej coś jest..?! Bo generalnie dzieci są pogodne chyba, ze im coś przeszkadza. Popłaczą z 2h a potem luzz i dobre spanko w nocy.
Ooo super ja kupuje na olx rzeczy i serio za grosze a faka oszczędność. Oznacz mnie jak bedzie post o płci :-) bo jestem ciekawa co tam w brzuchu rośnie.No ja ogólnie buszowałam ostatnimi czasy na grupach oddam za darmo i dostałam mega dużo rzeczy dla malucha w tym wózek i to całkiem niezły z cotobaby, ciuszki i inne fajne gadżety, trochę tylko czekolad Milki i ptasich mleczek kupiłam także zostały mi tylko zakupy pielęgnacyjne w sumie i zastanawiam się nad wyborem laktatora oraz czy łóżeczko czy dostawka ostatnio kupiłam gdzieś na vinted nowe butelki z agenta ale to jeszcze trochę zanim przystąpię do zakupów, muszę się opanować bo serio mam już tyle tego, że bez sensu powielać muszę na spokojnie usiąść i to poprzebierać i wtedy zobaczę czego brakuje itd... Tylko czekam na wizytę wtorkową żeby się dowiedzieć co ja w końcu mam w tym brzuchu i jak z moją szyjką
Czyli wieczorne ryki na początku to bardzo destabilizuje matki. Człowiek myśli, ze to jego wina, ze może mleko, może cokolwiek… a to tak musi być .Nic jej wlasnie nie jest bo ten placz-chociaz dzisiaj i wczoraj bylo nawet ok jest tylko przed snem.Trwa to juz miesiac.Najpierw krzyk byl przed drzemkami w dzien teraz juz i na noc.Tak to Misia jest pogodna gaworzy,krzyczy tak pozytywnie i usmiecha sie.Dzis co prawda ma gorszy dzien i jest marudna.Mysle ze po prostu po tym placzu w nocy jest niewyspana.
Wstępnie dziewczynka niby ale nie było to na 100% więc no zobaczymyOoo super ja kupuje na olx rzeczy i serio za grosze a faka oszczędność. Oznacz mnie jak bedzie post o płci :-) bo jestem ciekawa co tam w brzuchu rośnie.
Ja karmie mm od 4 dnia zycia.No ha jyz bylam u krwsu sil ze jestem zla matka bo nie wiem czemu moje dziecko wyje jakby ze skory je obdzierano.Czyli wieczorne ryki na początku to bardzo destabilizuje matki. Człowiek myśli, ze to jego wina, ze może mleko, może cokolwiek… a to tak musi być .
Ja pamiętam, że przy covid miałam biegunkę i mdłości też. Wyleż się, wypoć i odpoczywaj. Jeszcze kilka dni i wszystko minie i na gorączkę bierz pyralginęI oby tak było
W nocy gorzej się poczułam. Mam 38 st i wszystko mnie boli. I chciało mi się wymiotować. Ja już nie pamietam kuedy chorowałam.