laChance
Fanka BB :)
Nie nie za duzyNie za duży?... To więcej niż 166% w 48h
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie za duzyNie za duży?... To więcej niż 166% w 48h
Tez się zastanawiam czy robić ale chyba zrobię. W ogóle odłożyć muszę kolejny transfer o jescze jeden mc bo muszę zrobić przegrodę nosa a to na narkozie operacja wiec pewnie nie zalecana w mc transferu. Jak myślicie?Powiem Ci tak, ja nie wiem czemu mam mieć tą histeroskopie. Dostałam list ze szpitala z data i godziną i idę. Wiem tylko, ze mam histeroskopie diagnostyczna bez narkozy wiec pewnie chcą sobie coś tam pooglądać i domyślam się, ze chcą się przyjrzeć mojemu mini mięśniaków (11mm).
Każą to idę, nie mam nic do stracenia.
No pięknie Cie zaskoczyl zarodekHej w 7dpt beta 47.1 a dzisiaj 9dpt 157. 9 czy to dobrze?
Zrób sobie. I dodatkowo cd138. U mnie nigdy nie bylo problemów z cytologia czy jakimis wirusami a okazalo sie, ze mam zapalenie endometrium...Tez się zastanawiam czy robić ale chyba zrobię. W ogóle odłożyć muszę kolejny transfer o jescze jeden mc bo muszę zrobić przegrodę nosa a to na narkozie operacja wiec pewnie nie zalecana w mc transferu. Jak myślicie?
U mnie cytologia tez Ok, przed badaniem pewnie lekarz wszystko powie, dlaczego i jakie zalecenia od lekarza prowadzącego. Później poprosze o kopie raportu po zabiegu.Zrób sobie. I dodatkowo cd138. U mnie nigdy nie bylo problemów z cytologia czy jakimis wirusami a okazalo sie, ze mam zapalenie endometrium...
Odnosnie operacji. Ja bym odlozyla za mc.
[emoji91] To przyrost pierwsza klasa [emoji6]Hej w 7dpt beta 47.1 a dzisiaj 9dpt 157. 9 czy to dobrze?
Pewnie tak, ale jak beda pytać czy chcesz biopsje endo i te kom cd138 to sobie je zrob. U mnie placilam dodatkowo 500 zl za to. W pon ide na kontrolę bo bylam na antybiotykoterapii. Ciekawa jestem czy zniknęły. Czuje, ze tak bo endo ladniej roslo w tym cyklu, znow mam taki duzy sluz w trakcie owulacji. A to podobno zaburzaja te kom cd138.U mnie cytologia tez Ok, przed badaniem pewnie lekarz wszystko powie, dlaczego i jakie zalecenia od lekarza prowadzącego. Później poprosze o kopie raportu po zabiegu.
Witam w klubie. Też jestem niecierpliwa, ale w takim razie liczę, że może razem podejdziemy w grudniu i będziemy mieć wspaniały prezent w następnym rokuA ja dziś dzwoniłam do mojej kliniki i po globulkach ponieważ mają antybiotyk muszę poczekać 7 dni i dopiero pójść na czystość i cytologię. Wynik cytologii po 3-4 tygodniach. Czyli zacznę procedurę dopiero w grudniu jak dobrze pójdzie[emoji24][emoji24][emoji24] In vitro uczy bardzo cierpliwości, a ja niestety nie jestem cierpliwa.