reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny zbadałam dzisiaj przyrost
8 dpt beta 77,4 prog 19,70
dzisiaj 10dpt beta 210,2 prog 22
🙏🙏❤️ Aż się poryczalam 😱
Cieszę się z wami laski kochane tez mogłam się kiedyś cieszyć tak pięknych bet.Jestem spełniona mama bardzo szczęśliwa.A może pomyślimy o innym domowniku typu kotek piesek do tej naszej ekipy

Cieszę się z wami laski kochane tez mogłam się kiedyś cieszyć tak pięknych bet.Jestem spełniona mama bardzo szczęśliwa.A może pomyślimy o innym domowniku typu kotek piesek do tej naszej ekipy
Super że już jesteś mamą, walcz kochana! Ze mnie jest straszna panikara, raz poroniłam i tak mi to ryje dalej psychikę że nie dowierzam że może być lepiej.. a musi!! I koniec!! Po to tu jesteśmy, a niech ktoś powie że kobieta to słaba płeć..

No co ty ja w poniedziałek kupiłam, co prawda nie mieli w aptece ale ściągi na drugi dzień. A jaką dawkę potrzebujesz? Bo ja teraz mam 0,4 a zostało mi chyba opakowanie 0,3.
Już ok, Łukasz załatwił w znajomej aptece ale jest bardzo ciężko z heparyny tak jak @Vinszka pisze to przez covida, więc jak możecie to kupujcie na zapas

reklama
Do góry