reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny moja historia jest ku przestrodze dla Was wszystkich. Ja juz pomoglam kilku dziewczynom z mojego miasta polecajac specjalistow. Obecnie są mamami. Sama jeszcze nie jestem, ale bede walczyc. Jestem zodiakalnym Baranem i dopoki moge bede walczyc!💪💪💪
Ja też Baran 😉 i zgadza się, my uparte barany walczymy do końca 💪💪💪

Bardzo mi przykro no co za lekarz nie mogę tego przeżyć że przez niego tyle cierpienia dla Ciebie no i przede wszystkim strata to jego wina ewidentnie.
Wiesz co mam trochę żal do lekarza, ale z drugiej strony opierała się na poprzednich wynikach i spadku bety. Nie chciała źle. Uważam ją za mądrego lekarza i choć popełniła błąd o czym sama wie, to ja też mogłam się uprzeć nie odstawiać leków. Sama pracuję w środowisku medycznym, wiem że każdy popełnia błąd i na pewno nie chciała mi zaszkodzić😞 wyszło jak wyszło. Będę mądrzejsza na przyszłosc , bo kazde doswiadczenie w tym te zle uczy. Niestety nie raz bardzo bolesnie. Na pewno moge na ta lekarkę liczyć, noc, weekend nie wazne, zawsze mi odpisuje i stara sie pomic, dlatego nie skreslam jej. Widocznie tak mialo byc. Tak sobie to tlumacze!

Dziewczyny moja historia jest ku przestrodze dla Was wszystkich. Ja juz pomoglam kilku dziewczynom z mojego miasta polecajac specjalistow. Obecnie są mamami. Sama jeszcze nie jestem, ale bede walczyc. Jestem zodiakalnym Baranem i dopoki moge bede walczyc!💪💪💪
Wierzę w Ciebie mocno!! Że i do Ciebie uśmiechnie się los Kobietko!! Również jestem zodiakalnym baranem 😉

Ja co prawda nie baran, ale też powalczę. Podziwiam Ciebie. Ja siłę na walkę dostałam jakiś tydzień temu. ☹️

Wiesz co mam trochę żal do lekarza, ale z drugiej strony opierała się na poprzednich wynikach i spadku bety. Nie chciała źle. Uważam ją za mądrego lekarza i choć popełniła błąd o czym sama wie, to ja też mogłam się uprzeć nie odstawiać leków. Sama pracuję w środowisku medycznym, wiem że każdy popełnia błąd i na pewno nie chciała mi zaszkodzić😞 wyszło jak wyszło. Będę mądrzejsza na przyszłosc , bo kazde doswiadczenie w tym te zle uczy. Niestety nie raz bardzo bolesnie. Na pewno moge na ta lekarkę liczyć, noc, weekend nie wazne, zawsze mi odpisuje i stara sie pomic, dlatego nie skreslam jej. Widocznie tak mialo byc. Tak sobie to tlumacze!
Jeśli masz zaufanie i czujesz się zaopiekowana to najważniejsze i tylko to się liczy.

reklama
Do góry