reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

mutacje mam zrobione cała immunologia ponieważ jestem pod kontrolą Pasnika kazał wykonać allo mlr Ale się zastanawiam co mogę zrobić już wcześniej zanim ktoś wpadnie na pomysł i da mi zalecenia

To nie wiem. Nie mam pomysłu. Ostatnio na poronieniach dziewczyny pisały o badaniach. Może zajrzyj?

Aczkolwiek jak tam wchodzę. 😭😭 Ciężko mi oddychać. Nie byłam świadoma aż takich tragedii.

reklama
😭😭 Zazdroszczę Ci okrutnie. Niech Twoja ciąża da Ci szczęście. ❤️❤️

Nie byłam jeszcze w klinice. Nie wiem czy coś mi dodatkowo zlecą, ale nie jestem pewna czy chce. Czy chce się doszukiwać. W czasie oczekiwania i strachu w ciąży każdy spotkany ginekolog mówił mi, że zrobiłam wszystko co możliwe dla maluszka. Niestety najprawdopodobniej był zarodek z wadą genetyczną. Tak się zdarza. Mam dwójkę zdrowych dzieci więc wierzę w to i chce wierzyć. W innym wypadku bym oszalała.
Dokładnie, masz dzieciaczki i mimo ogromnego żalu i bólu masz dla kogo żyć i komu przekazać miłość ❤️❤️ a życie może przynieść różne scenariusze, także nie trać wiary 😉 masz jeszcze jakieś mrozaczki ?

Dziewczyny a czy test era i biopsja endometrium i badanie nk macicznych ma sens jeśli po każdym transferze dochodzi u mnie do implantacji, tylko beta zaczyna słabiej przyrastac od 8dpt a potem spada?
Lekarz wspominał o tym po pierwszej ciąży biochemicznej, że może będziemy robić.
Jestem zdecydowana na badania immunologiczne z krwi i trombofilie, nie wiem co zrobić z tym testem era? Warto? Czy to nie jest bardziej test jak nie dochodzi do implantacji?
Mozesz ERA tez zrobić bo mogą wyjść za niskie lub za wysokie NK w endometrium w tym badaniu co może właśnie powodować ze ciąża kończy się na biochemicznej. Napewno zrobić badanie KIR

Dziewczyny myślę, że starsze stażem ...jeśli chodzi o forum 😊

Pamięta może któraś z Was ...na forum ciążę ze słabej blastki u jakieś z dziewczyn ???

Dziewczyny myślę, że starsze stażem ...jeśli chodzi o forum 😊

Pamięta może któraś z Was ...na forum ciążę ze słabej blastki u jakieś z dziewczyn ???
Moja pani doktor mówi że słabe blastki częśto bardzo ładnei się rozwijają w macicy dlatego żadnej się nie spisuje na straty bo często z takich słabych blastek rodza sie zdrowe silne dzieci. widziśz u mnie blastka 1.1 a biochem. Dziewczyny po badaniach zarodków często pisza ze te z ładna morfologia były chore a te słabsze zdrowe genetycznie.

Moja pani doktor mówi że słabe blastki częśto bardzo ładnei się rozwijają w macicy dlatego żadnej się nie spisuje na straty bo często z takich słabych blastek rodza sie zdrowe silne dzieci. widziśz u mnie blastka 1.1 a biochem. Dziewczyny po badaniach zarodków często pisza ze te z ładna morfologia były chore a te słabsze zdrowe genetycznie.
Nie ma reguły.. skoro mrożą słabsze blastki to znaczy że dają im równe szanse ;) trzeba wierzyć w naszych wojowników. Ja do mojego kropka mówię codziennie, jakby ktoś widział to psychiatryku welcome to 😂🙏

Wiem wiem wszytsko wiem ....ale zawsze ten strach
Dziś byłam w klinice ...26 ego mam wizytę i już myślę o moim maleństwie
Nie napędzany się bo in vitro to loteria ale tęsknię za nią ❤️morfologia jej to 423
Pani dr mówi że nie zwracać uwagi na numerki

Dziś o niej rozmawialiśmy ...też będę z nią rozmawiala ...oby tylko walczyła 🥰🥰🥰

reklama
Do góry