reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pusta 😔 Chcę walczyć dalej by tą moją pustkę zapełnić miłością ❤️ tylko znowu to czekanie na zielone światło 🥺

A Ty jak? Maluchy pięknie rosną?
Strasznie mi przykro 😔 robisz jakieś dodatkowe badania? U nas dobrze, jestem po USG prenatalnym, czekam na telefon od genetyka jak dostanie wyniki z krwi. Maluchy tydzień temu miały po 6 cm. Nie mogę doczekać się kolejnej wizyty bo liczę że dowiem się jaka płeć 😉

Ja też rzadko wchodzę, bo boje się znowu coś złego przeczytać 😔. A że sobie wkręcam zaraz wszystkie plagi świata, to lepiej nie czytać 😜. I teraz też jakoś czuję że nigdzie nie pasuję. Nie lubię się z nowymi ludźmi zaprzyjaźniać 😜.
U mnie super 😍. Właśnie wczoraj wieczorem zaczęłam czuć ruchy 😱😜❤️. I teraz też czuję jak to piszę. Szok. Wcześniej nie byłam pewna czy to flaki się przewalały czy co, ale teraz to już jest TO❤️. Ale dziwne uczucie 😜. Zawsze mnie rozczulaly tylko małe kotki i pieski a tu się popłakałam jak bejbik dał o sobie znać ❤️. Mój osobisty mały alien 😜
A u ciebie wszystko dobrze? Dzieci zdrowe? W pracy ok?
Specjalnie dla ciebie pięknie przerobiłam swoją fotę 😁
@fredka84 Wspaniale wyglądasz, brzuszek śliczny. Doczekałaś się i celebruj chwile, kopniaczki delikatne, najwspanialszy okres ciąży. Naprawdę możesz już odetchnąć, pilnuj wszystkiego to wiadomo, ale już się nie denerwuj. Wyprawkę powoli szykuj, jedno co mogę podpowiedzieć to duże promocje na ubranka będziesz miała po nowym roku. Odpoczywaj, śpij na zapas. Rodzisz SN czy CC, masz już jakieś ustalenia.
Pewnie oprócz wielkiego szczęścia masz masę wątpliwości jak to będzie z nowym członkiem rodziny, zapewniam większość kobiet ma takie momenty, a będzie dobrze, wszystko się poukłada. Pisz koniecznie na forum ciężarówki po in vitro, albo jak chcesz na priv. Czasem w pracy zerknę.

Dzieci aktualnie zdrowe, właśnie córka wróciła do żłobka, chorowała miesiąc. W pracy mam urwanie głowy, ale to nie pierwszy raz. Dom nadal budujemy, znaczy jesteśmy na etapie zamawiania rzeczy do wnętrza typu drzwi, podłogi itd. Wyceny schodów różnią się o 100%, powariowali hehe.

ps ale brzuszek masz już większy od mojego :) nadal się odchudzam, do końca roku powinnam ważyć tyle ile sobie założyłam 55 kg. Szykuję się, a raczej dojrzewam do operacji plastycznej brzucha, mam już namiary, robią na NFZ, zapiszę się w kolejkę i najwyżej zrezygnuje. Jeszcze spróbuję ćwiczeń z jakimś trenerem personalnym. Z tym odchudzaniem to nie tak różowo, cycki zniknęły a tak choć jakieś były.

Ostatnia edycja:
reklama
Strasznie mi przykro 😔 robisz jakieś dodatkowe badania? U nas dobrze, jestem po USG prenatalnym, czekam na telefon od genetyka jak dostanie wyniki z krwi. Maluchy tydzień temu miały po 6 cm. Nie mogę doczekać się kolejnej wizyty bo liczę że dowiem się jaka płeć 😉
😭😭 Zazdroszczę Ci okrutnie. Niech Twoja ciąża da Ci szczęście. ❤️❤️

Nie byłam jeszcze w klinice. Nie wiem czy coś mi dodatkowo zlecą, ale nie jestem pewna czy chce. Czy chce się doszukiwać. W czasie oczekiwania i strachu w ciąży każdy spotkany ginekolog mówił mi, że zrobiłam wszystko co możliwe dla maluszka. Niestety najprawdopodobniej był zarodek z wadą genetyczną. Tak się zdarza. Mam dwójkę zdrowych dzieci więc wierzę w to i chce wierzyć. W innym wypadku bym oszalała.

Do góry