G
gość2502
Gość
Ból trwał cały dzień jedenA ból ile dni trwał?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ból trwał cały dzień jedenA ból ile dni trwał?
Ja po swoim 3 nieudanym transferze stalam się takim samym niedowiarkiem jak Ty Fredka [emoji85]Wiecie co, ja nigdy nie wierzyłam że kiedyś wrzucę tu zdjęcie ze swoim brzuszkiem... Takiego niedowiarka jak ja, to chyba jeszcze nie było na tym forum. I dlatego dziewczyny wiem, że może napiszę jakieś banały, ale walczcie. Mi się udał ostatni transfer, po którym mieliśmy się z mężem poddać [emoji3590]. 7 transferow i 9 zarodków, ale udało się [emoji3590]
Często plecy pobolewają ale to nic nie znaczy... Robiłaś test/betę?Hej dziewczyny, jestem 11 dpt blaski, boli mnie dolny odcinek pleców, któraś tak miała? Dobry czy zły znak?
Ja tez jestem 11 dpt I za niedługo lecę na badanie beta hcg.Plecy czasem pobolewaly a jednego dnia dosyć mocno jednak wiem ze to żaden objaw na tym etapie.Powodzenia!!!Hej dziewczyny, jestem 11 dpt blaski, boli mnie dolny odcinek pleców, któraś tak miała? Dobry czy zły znak?
Mnie plecy nie bolały ale spokojnie możesz iść na betę po 11 dniach od transferuHej dziewczyny, jestem 11 dpt blaski, boli mnie dolny odcinek pleców, któraś tak miała? Dobry czy zły znak?
Ja po swoim 3 nieudanym transferze stalam się takim samym niedowiarkiem jak Ty Fredka [emoji85]
Ale cieszę się bardzo, że mimo ciężkiej drogi doczekałaś się i nareszcie uwierzyłaś w swoje szczęście. Rośnijcie z Adżejem zdrowo [emoji6][emoji3590]
A jakie leki brałaś? Może mutacje jeszcze?Cześć dziewczyny jestem już po szpitalu niestety musiałam mieć zabieg napiszcie mi kochane jakie badania zrobić po poronieniu ? Myślę o zrobieniu badania na zespół antyfosfolipidowy ana3 bo miałam dodatnie glukoza insulinę o co jeszcze bo nie ogarniam