Evela.6
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro..Czesc dziewczyny. No niestety i tym razem moja ciaza dobiega konca. Za dwa dni bylby 6 tydzien. Poprzednie poronienie w 9 tyg. [emoji26][emoji26][emoji26] nie chcialam latac co chwile na bete jak ostatnio, bylam w zeszly poniedzialek i byla 3700. Mialam jechac dopiero jutro, ale cos mnie tknelo, zeby zrobic przed weekendem i zrobilam w piatek i zamiast prawie 19 tys jak poprzednio bylo 4500[emoji26][emoji26][emoji26] juz wiedzialam ze to zle. Poplakalam sobie, w sobote powtorzylam bete i spada. Lekarz kazal odstawic leki i czekac na poronienie. Na razie mam juz dosyc prob. To nie na moje zdrowie psychiczne i fizyczne. Musze to wszystko przetrawic i przewartosciowac swoje zycie. Nie wszyscy maja dzieci, a nawet potrafia byc bardzo szczelisiwi. Moze tez bede tak umiala z czasem. Zycze Wam duzo udanych transferow-zeby Wasze marzenie sie spelnilo! A tym, ktorym sie udalo i sa juz na polmetku zeby wszystko przebieglo zgodnie z planem i zakonczylo sie Waszym cudem trzymanym w ramionach![emoji3590]
Nie będę nawet starać się Ciebie pocieszać bo wiem jak kolejna porażka boli i zniechęca [emoji20]
Ściskam Cię mocno [emoji3590]