reklama
Lilia a u kogo sie leczysz i jaki u Was jest problem? masz mrozaczki?? bo ja tylko mam 2 na jedna próbe. ja ciagle nie potrafi zrozumiec czemu nie wyszlo a najgorsze jest ze nikt mi tego nie powie, nie wiem co jeszcze moge zrobic by crio sie udało. A mialas histeroskopie i ten caly scratching? bo ja bym chyba chciala to zrobic
Ja się leczę u dr Grzegorza T., a Ty? Tak, mam 2 mrozaczki. Ja się nie zastanawiam nad tym dlaczego się nie udało. Poprostu przyjmuję to do wiadomości, tak poprostu miało być i tyle. Generalnie całe życie mam pod górkę i byłabym szczerze zaskoczona jakby się za 1 razem udało. Miałam histeroskopie. Mam zamiar użyć wszelkich dostępnych środków, aby tym razem się udało.
U
Usunięty2
Gość
Lila a z czym macie problem? i co bedziesz jeszcze robic badac przed crio? słyszalas ze ponoc pomaga akupunktura ja sie musze tym zainteresowac, a ta histeroskopie mialas przed czy po nieudanej probie. Ja sie lecze u dr Biernat, ale w trakcie stymulacji to wszystkich chyba lekarzy obleciałam co troche mnie wkurza w provicie:/
pomaga również dobry humor po transferze:
Clown humor linked to in vitro success | MNN - Mother Nature Network
a po jednym z moich transferów w Invimedzie pozwolono, aby mój mąż wszedł do gabinetu, ale dr zakazał aby mnie rozśmieszał :-(
Clown humor linked to in vitro success | MNN - Mother Nature Network
a po jednym z moich transferów w Invimedzie pozwolono, aby mój mąż wszedł do gabinetu, ale dr zakazał aby mnie rozśmieszał :-(
Joasia - u nas problem leży po stronie męża. Jego organizm wytwarza jakieś przeciwciała, które oblepiają pleminiki i trzeba te przeciwciała usunąć z plemników. Mamy metodę IMSI. Ja wyniki mam dobre. Jedyne co to mam problem z taczycą, ale na dzień dzisiejszy mam ją na poziomie 0,7, więc jest dobrze. No nie wiem co z tą akupunkturą, muszę zapytać mojego lekarza. Histeroskopie miałam przed transferem. Dr Biernat robiła mi transfer, a stymulacje prowadził mi dr Orliński.
A u Was jaki jest problem?
A u Was jaki jest problem?
U
Usunięty2
Gość
ja mam pco glowie chodzi o to ze nie mam owulacji bo pecherzayki mi nie pekaja, inne wszystko w normie. endometrium książkowe hormony tez wszystkie ok, plemnik tez w normie, a powiedz mi jk wykryto te przeciwciala u Twojego Meza?? bo mojemu w sumie raz robili badanie a takie standardowe nie wiem czy to nie mało? a ta histeroskopie tez mialas w provicie? jest to bolesne?
madzialenak
mama na pełen etat
dziękuje Madzialenak jakoś mi umknęło, super to już w poniedziałek :-) aj... no nadal zakręcona jestem - popatrzyłam nie na ten miesiąć 11sty będzie w czwartek ... mój M dziś wyjechał, może to dlatego jestem zakręcona
to hormony ciążowe tak na Ciebie działają, że zakręcona jesteś ;-)
reklama
U
Usunięty2
Gość
czyli Cie usypiali jak do punkcji?? to fajnie bo ja jak bylam na punkcji to dziewczyna obok szla wlasnie na histero to dali jej tylko jakas tabletke i nie usypiali...ja tam wole spac:/ to teraz odpoczywasz do maja? ja tez robie cykl przerwy przed crio, moze organizm zmęczony po tych hormonach, myslalam tez jeszcze na wizyta u dietetyczki w provicie moze da jaks diete specjalnie dla starajacych sie zeby wsystkie skladniki dostarczyc organizmowi ja juz nie wiem co jeszcze mozna zrobic???
Podziel się: