Fajnie że do przodu.Moje drogie! Jestem po histeroskopii, wycięto mi dwa polipy. Mam nadzieje, że może wkrótce się uda…
reklama
eij
Fanka BB :)
@Anittka nie stosuje jakiejś diety, staram się zdrowo odżywiać i jeść sporo warzyw, dodatkowo ograniczyłam słodycze.Super jak się do niej przygotowałaś jaka specjalna dieta? Albo w czasie stymulacji na coś trzeba zwracać uwagę? Jaki protokół masz?
Wydaje mi się, że to jest długi protokół. Od poniedziałku co drugi dzień będzie gonapeptyl, później dojdzie Menopurl.
[/QUOTE]
Żeby uniknąć hiperki warto pić dużo wody i jeść dużo białka
@Anittka nie stosuje jakiejś diety, staram się zdrowo odżywiać i jeść sporo warzyw, dodatkowo ograniczyłam słodycze.Super jak się do niej przygotowałaś jaka specjalna dieta? Albo w czasie stymulacji na coś trzeba zwracać uwagę? Jaki protokół masz?
Wydaje mi się, że to jest długi protokół. Od poniedziałku co drugi dzień będzie gonapeptyl, później dojdzie Menopurl.
[/QUOTE]
Zdrowo jeść ja mam z tym problem ale próbujemy bo nie cierpię babrać się w kuchni a te zdrowe wg mnie potrzebują dużo czasu. Wyciskamy co drugi dzień soki, jemy sałatki owocowe i warzywne. Ile ja się ostatnio naskrobalam marchewek to w życiu nigdy
Fajnie że się też starasz zdrowo. Mam nadzieję że lepiej Ci idzie niż mi.
Żeby uniknąć hiperki warto pić dużo wody i jeść dużo białka@Anittka nie stosuje jakiejś diety, staram się zdrowo odżywiać i jeść sporo warzyw, dodatkowo ograniczyłam słodycze.
[/QUOTE]
Ale białka jakie znaczy konkretnie? Mleczne produkty?
sarenkamala
Ale białka jakie znaczy konkretnie? Mleczne produkty?Żeby uniknąć hiperki warto pić dużo wody i jeść dużo białka
[/QUOTE]
Kurczak i jajka, ja piłam tez izotoniki.
Orchidea33
Zdrowo jeść ja mam z tym problem ale próbujemy bo nie cierpię babrać się w kuchni a te zdrowe wg mnie potrzebują dużo czasu. Wyciskamy co drugi dzień soki, jemy sałatki owocowe i warzywne. Ile ja się ostatnio naskrobalam marchewek to w życiu nigdy@Anittka nie stosuje jakiejś diety, staram się zdrowo odżywiać i jeść sporo warzyw, dodatkowo ograniczyłam słodycze.
[/QUOTE]
Wazne, zebyscie sie oprocz tego tez ruszali moj mial kiepskie nasienie i lekarz mówił, ze dobrze, zeby tez sie ruszał. Wiadomo nie wyciskanie ciezarow ale jakies bieganie, jazda na rowerze
Orchidea33
Kurczak i jajka, ja piłam tez izotoniki.Ale białka jakie znaczy konkretnie? Mleczne produkty?
[/QUOTE]
Ja tez jadlam jogurty z większą ilością bialka - sa takie m.in. w lidlu
Hankaa
Ale białka jakie znaczy konkretnie? Mleczne produkty?Żeby uniknąć hiperki warto pić dużo wody i jeść dużo białka
[/QUOTE]
Ja jadłam sporo białego twarogu i piłam nutridrinki
eij
Kurczak i jajka, ja piłam tez izotoniki.Ale białka jakie znaczy konkretnie? Mleczne produkty?
[/QUOTE]
Ja piłam mleko, jadłam sery różnego typu, twarogi, jogury, kefiry. Wszystko co zawiera białko
reklama
Wazne, zebyscie sie oprocz tego tez ruszali moj mial kiepskie nasienie i lekarz mówił, ze dobrze, zeby tez sie ruszał. Wiadomo nie wyciskanie ciezarow ale jakies bieganie, jazda na rowerzeZdrowo jeść ja mam z tym problem ale próbujemy bo nie cierpię babrać się w kuchni a te zdrowe wg mnie potrzebują dużo czasu. Wyciskamy co drugi dzień soki, jemy sałatki owocowe i warzywne. Ile ja się ostatnio naskrobalam marchewek to w życiu nigdy
[/QUOTE]
Zgadzam się z Tobą u nas jest dużo siedzenia przed kompem niestety. Praca w biurze nie sprzyja dziecioróbstwu
Podziel się: