reklama
laChance
Fanka BB :)
Powodzenia. To wszystko skomplikowanie brzmi a jest proste.Jestem nowa, ale idę dziś na pierwsza wizytę do kliniki. Jestem bardzo ciekawa i trochę przestraszona. Kompletnie nie wiem cszego się spodziewać.
Karolina123456
Aktywna w BB
Na luzie idź. Weź wcześniejszą dokumentacje leczenia jeśli miałaś, pytania najlepiej sobie zapisz bo zawsze wypadają z głowy w czasie wizyty. W klinice już Cię pokierują pisz jak poszłoJestem nowa, ale idę dziś na pierwsza wizytę do kliniki. Jestem bardzo ciekawa i trochę przestraszona. Kompletnie nie wiem czego się spodziewać.
ze jest proste to myślałam wcześniej, a po lekturze tego wątku, nie … jest tak dużo spraw o których nie miałam pojęcia …Powodzenia. To wszystko skomplikowanie brzmi a jest proste.
Tak. Dokumentację już mam spakowaną, teraz aby dotrzeć na 13 do kliniki.Na luzie idź. Weź wcześniejszą dokumentacje leczenia jeśli miałaś, pytania najlepiej sobie zapisz bo zawsze wypadają z głowy w czasie wizyty. W klinice już Cię pokierują pisz jak poszło
sarenkamala
Hej! Wiem, ze na pierwszy rzut oka po prześledzeniu całego forum: wiesz, ze nic nie wieszze jest proste to myślałam wcześniej, a po lekturze tego wątku, nie … jest tak dużo spraw o których nie miałam pojęcia …
Nie jest tak strasznie, przetrwasz.
Napewno lekarz wszystko wytłumaczy Powodzenia!
Którą klinikę wybraliscie?
Zaczynamy w Lublinie. Nie doczytałam czy ktoś tu jest ktoś z Lublina.Hej! Wiem, ze na pierwszy rzut oka po prześledzeniu całego forum: wiesz, ze nic nie wiesz
Nie jest tak strasznie, przetrwasz.
Napewno lekarz wszystko wytłumaczy Powodzenia!
Którą klinikę wybraliscie?
Evela.6
Dziz pustka w kalendarzu [emoji2368] chyba, że coś mnie ominęło [emoji6]Ktoś dzieiaj ma punkcję? Transfer? Betę? Bo tak dziwnie mi bez kciukow
Dzisiaj robiłam betę. Trzymajcie kciuki.Ktoś dzieiaj ma punkcję? Transfer? Betę? Bo tak dziwnie mi bez kciukow
reklama
PsychoPatka91
Trzymam kciukiDzisiaj robiłam betę. Trzymajcie kciuki.
Podziel się: