reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To masz piękną blastkę w brzuszku , na pewno będzie dobrze 💪osobiście nie wzięłabym zarodka z 3 doby, u nas bo aż 16, a przetrwało tyko 5, mimo że 10 dotrwało do 5 doby i walczyło dzielnie.
Tak dlatego najpierw dochodowalabym je do 5 doby po rozmrożeniu. Zaluje ze pani doktor za rodziła aż trzy w trzeciej dobie. Może tak bezpieczniej bo mnie nie zna i bała się może a jednak najlepiej się rozwijają zarodki w macicy. No nic narazie nie myśle co będzie bo może ten maluszek który jest we winie postanowi ze mną zostać. Tak bardzo bardzo bym chciała.

reklama
Tak dlatego najpierw dochodowalabym je do 5 doby po rozmrożeniu. Zaluje ze pani doktor za rodziła aż trzy w trzeciej dobie. Może tak bezpieczniej bo mnie nie zna i bała się może a jednak najlepiej się rozwijają zarodki w macicy. No nic narazie nie myśle co będzie bo może ten maluszek który jest we winie postanowi ze mną zostać. Tak bardzo bardzo bym chciała.
Kochana ja równo rok temu też miałam taki sen , we śnie ujrzałam dwie piękne kreski na teście ciążowym . Zrobiłam go i mój sen się spełnil ... Ujrzałam je ... Dziś mojemu mężowi śniło się że mamy córeczkę , że leży między nami i rusza nóżkami . Mąż głaszcze ja po brzuszku i ona uśmiecha się do niego 😍 aż zadzwonił do mnie i powiedział że to jest to drżącym głosem że teraz się uda ! Pierwszy raz miał taki sen ... Ja wierzę w to że sny się spełniają ...
Kilka lat temu przed śmiercią mojej babci śnił mi się jej pogrzeb , przez parę dni miałam takie snu 😔 po każdym budziłam się z płaczem . Mimo to że babcia była w bardzo złym stanie , mimo to że lekarz dał jej tylko dwa tygodnie życia ( niestety nie pomylil się bo równo dwa tygodnie po diagnozie babcia zmarła 😔😔) to ja i tak do końca wierzyłam że ja uratują ... Wiesz jakie miałam wyrzuty że śnią mi się takie sny 😔😔
Tak że głowa do góry , wierze że maluszek ze snu zostanie z tobą ❤️

Kochana ja równo rok temu też miałam taki sen , we śnie ujrzałam dwie piękne kreski na teście ciążowym . Zrobiłam go i mój sen się spełnil ... Ujrzałam je ... Dziś mojemu mężowi śniło się że mamy córeczkę , że leży między nami i rusza nóżkami . Mąż głaszcze ja po brzuszku i ona uśmiecha się do niego 😍 aż zadzwonił do mnie i powiedział że to jest to drżącym głosem że teraz się uda ! Pierwszy raz miał taki sen ... Ja wierzę w to że sny się spełniają ...
Kilka lat temu przed śmiercią mojej babci śnił mi się jej pogrzeb , przez parę dni miałam takie snu 😔 po każdym budziłam się z płaczem . Mimo to że babcia była w bardzo złym stanie , mimo to że lekarz dał jej tylko dwa tygodnie życia ( niestety nie pomylil się bo równo dwa tygodnie po diagnozie babcia zmarła 😔😔) to ja i tak do końca wierzyłam że ja uratują ... Wiesz jakie miałam wyrzuty że śnią mi się takie sny 😔😔
Tak że głowa do góry , wierze że maluszek ze snu zostanie z tobą ❤️
Mam nadzieję, że sen się spełni 😍😍
Mi się kiedyś przyśnił dziadek i powiedział zrób test jesteś w ciąży. Nigdy wcześniej, ani potem nie miałam takiego snu. Pamiętam do tej pory było 10 pdo. Zrobiłam jak nic 2 kreski. Druga lekka, ale była. Dziewczyny na forum też widziały. Następnego dnia rano biel😭 pewnie test był wadliwy, ale do tej pory nie rozumiem tego wszystkiego 😔

reklama
Do góry