agulla84
Fanka BB :)
ja biorę clexaneA i dostałam heparynę - bierze któraś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja biorę clexaneA i dostałam heparynę - bierze któraś?
To tez rodzaj heparyna? Zastanawiam się czy to zdrowe jest dla dziecka. Są jakieś badania? Do kiedy musisz to brać? Jaki powód?ja biorę clexane
Strasznie mi przykro, trzymaj się[emoji3531]Kochana jesteś. [emoji8]
Mnie jest bardzo ciężko pogodzić się z tym wszystkim co się wydarzyło. Moja ciąża trwała równo 9 tygodni. W czwartek się zakończyła. [emoji24]
No jasneA i dostałam heparynę - bierze któraś?
Ja biorę Fraxiparine 0,4 wcześniej miałam dawkę 0,3 ale immunolog mi zwiększył. Na pewno mam brać do końca 10tc jak już coś a po tem to nie wiem. Moja znajoma miała przez całą ciążę.A i dostałam heparynę - bierze któraś?
Dostałam to samo.Ja biorę Fraxiparine 0,4 wcześniej miałam dawkę 0,3 ale immunolog mi zwiększył. Na pewno mam brać do końca 10tc jak już coś a po tem to nie wiem. Moja znajoma miała przez całą ciążę.
wyszły mi mutacje .A do kiedy będę brać tego nie wiem jutro będę pytać lekarza.To tez rodzaj heparyna? Zastanawiam się czy to zdrowe jest dla dziecka. Są jakieś badania? Do kiedy musisz to brać? Jaki powód?
wyszły mi mutacjeTo tez rodzaj heparyna? Zastanawiam się czy to zdrowe jest dla dziecka. Są jakieś badania? Do kiedy musisz to brać? Jaki powód?
Na sztucznej. A co, dlaczego pytasz?A ty na naruralnej owulacji mialas transfer?
Tak mi przykro kochana, trzymaj się maleńka, jeszcze będzie pięknieKochana jesteś.
Mnie jest bardzo ciężko pogodzić się z tym wszystkim co się wydarzyło. Moja ciąża trwała równo 9 tygodni. W czwartek się zakończyła.